1a Divisió
Esports Futbol 11/12/2010

El Sevilla vol retrobar la victòria a casa davant un Almeria que no guanya des del setembre

Oltra, que dirigirà el seu tercer partit com a tècnic de l'Almeria, recupera Acasiete; però continua amb 5 lesionats. El Sevilla té les baixes de Navas, Fabiano i Varas

Redacció
1 min

SevillaEl Sevilla confia en trencar la seva mala ratxa a casa (on ja suma tres derrotes consecutives, dues en lliga i una a l'Europa League) contra l'Almeria, equip al que ja ha guanyat en les dues temporades anteriors. I així sumar 3 punts que li permetin tornar a les places europees.

Gregorio Manzano, l'entrenador dels andalusos, no podrà comptar amb als lesionats Luis Fabiano i Jesús Navas, que tot i millorar en la seva recuperació, encara hauran d'esperar una setmana més per tornar als terrenys de joc. A aquests dos jugadors s'hi suma el porter Javi Varas, que encara no s'ha recuperat de la seva contractura cervical; mentre és dubte fins a última hora el davanter argentí Perotti, que aquesta setmana s'havia hagut de retirar de l'entrenament per culpa d'unes molèsties musculars.

D'altra banda, l'Almeria també buscarà trencar la mala ratxa de resultats (no guanya des de la jornada 5, a finals de setembre). Però no serà fàcil, perquè l'equip que entrena José Luis Oltra té fins a 5 jugadors lesionats: Pellerano, Nieto, Bernardello, Marcelo Silva i Michel. En canvi, recupera Acasiete, que ha estat baixa els dos últims partits.

Oltra, que dirigeix aquest dissabte el seu tercer partit com a entrenador de l'Almeria, confia que la “millora” que, segons ell, ha experimentat el seu equip davant el València i el Saragossa, es traslladi al marcador.

stats