SEVILLA
Esports Futbol 03/04/2011

El Sevilla segueix creixent i es desfà del Saragossa (3-1)

Redacció
2 min
Kanouté i els seus companys celebren el gol

BarcelonaEl Sevilla ha aconseguit una important victòria davant el Saragossa (3-1) que li permet seguir amb la seva escalada cap als llocs europeus, mentre que fica en problemes a l'equip aragonès, que marca el límit amb els llocs de descens.

L'equip que dirigeix Gregorio Manzano, que ha posat sobre la gespa al seu millor onze inicial, ha aconseguit el control del partit des de l'inici, però ha estat incapaç de trencar l'entramat defensiu que disposa el Saragossa de Javier Aguirre.

El tècnic mexicà del conjunt aragonès ha apostat per un centre del camp poblat per evitar el joc entre línies sevillistes i durant gran part de la primera meitat ha evitat el joc fluïd, encara que no tenia potència en atac.

Tot i així, quan el migcampista croat del Sevilla Iván Rakitic ha aconseguit filtrar la pilota cap a les bandes dels locals han portat molt perill a l'àrea aragonesa. L'extrem Jesús Navas i el davanter Álvaro Negredo han pogut avançar els sevillistes en diverses ocasions, mentre que només Ander ha inquietat la porteria de Javi Varas.

El joc s'ha tornat lent i avorrit i només a pilota parada o amb una espurna individual podia arribar el gol. Ha estat llavors quan al tall del descans Navas ha guanyat amb claredat la línia de fons per primera vegada i la seva passada cap enrere ha estat rematada per l'argentí Diego Perotti, que ha entrat des de la segona línia.

La resposta del Saragossa no s'ha fet esperar i l'empat ha arribat només sortir dels vestidors. Gabi ha tret magistralment una falta lateral i el central Jarosik ha sorprès a la defensa sevillista per connectar un gran cop de cap que s'ha colat per l'esquadra de la porteria de Javi Varas.

Lluny d'acusar el gol, l'equip sevillista ha donat un pas endavant i ha sortit més endollat per aconseguir un nou avantatge que ha arribat aviat. Cáceres s'ha internat a l'àrea i ha estat travat per Ponzio. El penal ha estat transformat per Kanouté.

El gol ha deixat tocat a un conjunt aragonès que ha trigat a aconseguir el domini de la pilota i creure en l'empat, però el Sevilla ha reaccionat a l'assetjament i ha sabut aguantar les escomeses aragoneses i sortir amb perill al contraatac, però Negredo, Perotti i Rakitic no han encertat amb el marc rival fins que el primer ha transformat un penal en l'últim instant per sentenciar el partit.

stats