PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/01/2011

Kanouté fa que el Sevilla es retrobi amb la victòria després de cinc jornades (1-0)

La tornada de Jesús Navas a l'equip titular va donar ales els sevillans, que gràcies a un gol del malià Kanouté allunyen els fantasmes del Sánchez Pizjuán

Redacció
2 min
Kanouté celebra el gol amb Capel

BarcelonaFrederic Kanouté ha posat fi a la mala ratxa del Sevilla a la Lliga -que portava cinc derrotes, tres en el seu feu i dos a domicili- amb una victòria (1-0) davant un Osasuna amb un gran desplegament físic però totalment innocu.

El gol de Kanouté, el sisè en el que va de Lliga, ha suposat una bomba d'oxigen en les opcions del Sevilla per reduir el desavantatge amb els equips que copen els llocs de privilegi i que donen accés a Europa.

Només en una ocasió va arribar Osasuna amb perill a l'àrea sevillista, en el minut 17, però Palop va estar atent per aclarir la rematada de Juanfran.

Després d'una nova ocasió de Negredo, a centre de Navas, va haver de ser Kanouté el que posés el seu equip per davant en el marcador, després d'una falta, que el malià va rematar de cap per aconseguir l'únic gol del partit.

Després, en el segon temps, el Sevilla va sortir més conservador, potser perquè Navas no va poder mantenir el seu ritme i tampoc Kanouté. Per això, el joc de l'equip que dirigeix Gregorio Manzano ja no va tenir l'espurna que va exhibir en part del primer període.

Al final, treballada victòria del Sevilla davant un Osasuna que encara no s'ha estrenat amb victòria com a visitant, ja que només ha obtingut dos empats i set derrotes a domicili.

Fitxa tècnica:

1 - Sevilla: Palop; Dabo, Escudé, Alexis, Fernando Navarro (Martín Cáceres, m.86); Zokora, Romaric, Jesús Navas (Alfaro, m.88), Kanouté, Capel i Negredo (Renato, m.74).

0 - Osasuna: Ricardo; Nelson, Sergio, Miguel Flaño, Oier; Puñal, Vadocz, Juanfran, Soriano (Kike Sola, m.66), Damià (Calleja, m.71), i Aranda (Lekic, m.85).

Gols: 1-0. minut 36. Kanouté.

Àrbitre: Alfonso Álvarez Izquierdo (c.catalán). Va mostrar targeta groga a Zokora (m.32), Soriano (m.32), Vadocz (m.58), Oier (m, 60), Puñal (m.65), Nelson (m.84).

Incidències: Partit disputat a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán davant de 35.000 espectadors.

stats