PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/01/2011

Kanouté i Luis Fabiano donen la victòria a un bon Sevilla a Anoeta (2-3)

La Reial Societat, que s'ha avançat dos cops en el marcador, no ha pogut contrarrestar l'embestida del Sevilla, que ha marcat dos gols en tres minuts (63' i 65')

Els jugadors del Sevilla celebren el gol de Kanouté

San SebastiàEl Sevilla ha donat una gran imatge a Anoeta on ha vençut per tercera temporada consecutiva després de remuntar un partit que perdia 2-1, amb dos gols de Luis Fabiano i de Fraderic Kanouté gairebé seguits.

El partit ha estat molt igualat durant la primera part, amb anades i vingudes a les dues àrees que han motivar que el marcador es mogués ja en el minut 22, amb el gol de Diego Rivas a passada de Mikel González.

Cap dels dos equips brilla en defensa aquesta temporada, com ha quedat demostrat instants després, quan Kanouté s'ha encarregat, amb una rematada després d'un servei de cantonada, d'esvair l'alegria d'Anoeta només tres minuts més tard.

Els andalusos no han marxat contents als vestidors perquè, a dos minuts per al final de la primera part, una errada del francès Julien Escudé i de Palop ha propiciat que Joseba Llorente marqués el seu cinquè gol aquesta temporada.

El Sevilla ha millorat en la segona part, que ha començat amb un ritme semblant al de la primera i, de seguida, ha tingut una gran ocasió de gol de Kanouté que Diego Bravo ha desviat. No ha pogut fer el mateix el porter en el minut 63. En una altra acció a pilota aturada, Luis Fabiano l'ha superat i ha fet el segon dels andalusos.

Les coses s'han posat pitjor per als de Martín Lasarte dos minuts més tard, quan una errada al mig del camp ha permès una contra dels andalusos que Kanouté ha traduït en gol. Els locals han pressionat amb tots els seus recursos, però el Sevilla ha estat molt sòlid en els minuts finals per endur-se un triomf amb el que tancar una gran setmana, en la que també ha aconseguit la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei.

Reial Societat 2

Sevilla 3

Real Sociedad: Bravo; Estrada, Labaka, Ansotegi, Mikel González; Rivas, Elustondo (Tamudo 73'), Xabi Prieto, Sutil (Sarpong 68'), Zurutuza, i Joseba Llorente.

Sevilla: Palop (Varas 46'); Cáceres, Alexis, Escudé, Fernando Navarro; Jesús Navas, Romaric, Renato (Negredo 62'), Perotti; Kanouté i Luis Fabiano (Cigarini 80').

Gols: 1-0 (23') Diego Rivas. 1-1 (25') Kanouté. 2-1 (43') Joseba Llorente. 2-2 (63') Luis Fabiano. 2-3 (65') Kanouté.

Àrbitre: Estrada Fernández (català). Targetes grogues a Diego Rivas, Mikel González i Fernando Navarro.