PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 18/03/2012

Soldado reforça el tercer lloc del València a San Mamés (0-3)

Tres gols del davanter valencià donen aire Unai Emery i a més deixen més a prop una plaça per a la propera edició de la Lliga de Campions

Ara
1 min
Roberto Soldado controla la pilota

BilbaoRoberto Soldado ha estat el protagonista aquest diumenge a San Mamés. El davanter del València, que travessa un moment molt dolç de cara al gol, ha anotat els tres gols del seu equip contra l'Athletic Club, que ha pagat el desgast físic fet el passat dijous contra el Manchester United.

El primer gol del València ha arribat a les acaballes del primer temps. Un error defensiu de San José i el porter Gorka ha permès a Soldado fer el 0-1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

El 0-2, que ha deixat molt tocat el conjunt basc, l'ha fet el mateix Soldado aprofitant una bona passada del català Jordi Alba. El 0-3 definitiu ha arribat al 85' després d'un penal per mans de San José i també l'ha anotat un Soldado que és el màxim anotador nacional de la categoria.

El resultat, tot i ser contundent, no demostra el que s'ha vist al terreny de joc. L'Athletic Club de Marcelo Bielsa ha fet mèrits per fer més d'un gol, però ha acusat la baixa de Fernando Llorente.

stats