1a divisió
Esports Futbol 06/03/2011

L'Sporting es retroba amb la victòria contra el Getafe i escapa de les places de descens (2-0)

L'Sporting aconsegueix guanyar després de 5 jornades i pot escapar de la zona de descens, mentre el Getefe fa un pas enrere en la seva lluita per entrar a Europa

Els jugadors de l'Sporting celebren amb la banqueta el primer gol

GijónL'Sporting es retroba amb la victòria, 5 jornades després, i aconsegueix derrotar el Getafe al Molinón (2-0). Un resultat que significa que els de Manolo Preciado abandonin les places de descens, mentre el Getefe fa un pas enrere en la seva lluita per entrar a Europa.

Els primers minuts de joc han estat bastant discrets, però la primera part ha acabat amb domini de l'Sporting. Al minut 30, Nacho Cases ha enviat un xut al pal; i al 32 ha arribat el primer gol, obra de De las Cuevas, que ha superat el porter amb un xut per baix. El gol ha animat el partit i els locals, que han aconseguit la segona diana al 41 gràcies a André Castro, amb un xut des de la frontal.

A la segona part, els madrilenys han reaccionat i s'han fet amb el control de la pilota mica en mica, encara que lluny de la porteria. L'Sporting, amb la feina feta, s'ha anat tancant al darrera i ha esperat per sortir al contraatac. I més encara amb l'expulsió de Lora per doble targeta groga.

Sporting 2 – Getafe 0

SPORTING: Cuéllar, Lora, Botía, Iván Hernández, Canella, Rivera, André Castro (Bilic 87'), Nacho Cases, De las Cuevas (José Ángel 82'), Diego Castro (Luis Morán 71') i Barral.

0 - Getafe: Codina, Víctor Sánchez, Rafa, Marcano, Torres, Manu, Boateng, Parejo (Casquero 45'), Gavilán (Arizmendi 41'), Adrián Colunga i Miku (Ríos 61').

GOLS: 1-0 (32') De las Cuevas. 2-0 (41') André Castro.

ÀRBITRE: José Antonio Teixeira Vitienes. Targetes grogues: André Castro (34'), Boateng (35'), Miku (45'), Iván Hernández (67'), Arizmendi (69') i Torres (90'). Expulsió per doble groga a Lora (84') i també al segon entrenador de l'Sporting, Iñaki Tejada, per protestar.

ESTADI: El Molinón, 22.000 espectadors.