1a Divisió
Esports Futbol 28/11/2010

L'Sporting buscarà tres punts, a casa, contra la Reial Societat per evitar caure en zona de descens

Els locals tan sols han aconseguit dues victòries i estan a un pas del descens, mentre els donostiarres arriben al Molinón després de perdre els dos últims partits

Redacció
1 min

GijónL'Sporting rep aquesta tarda la Reial Societat en un partit on els jugadors que dirigeix Manolo Preciado necessiten els tres punts per evitar entrar en zona de descens. Els donostiarres, en canvi, buscaran una victòria que els mantingui a la zona mitja de la classificació, i els rescabali de les dues últimes derrotes en lliga.

Els locals no podran comptar amb Diego Castro, el màxim golejador de l'equip en aquestes primeres jornades. En canvi, recupera tres efectius en defensa: els lesionats José Angel i Canella; i el sancionat Botía, expulsat al partit contra el Reial Madrid.

Pel que fa a la Reial Societat, Martín Lasarte no preveu fer gaires canvis al seu onze inicial, i l'única variació podria ser l'entrada de Gorka Elustondo en lloc de David Zurutuza, per així poder avançar la posició de Mikel Aramburu. Raúl Tamudo, que ha viatjat amb l'equip després de superar uns problemes físics que l'han fet ser dubte fins a última hora.

stats