Primera Divisió
Esports Futbol 26/08/2011

Tamudo ja vesteix els colors del Rayo

Raúl Tamudo, de gairebé 34 anys, ha estat presentat aquest divendres com a nou jugador de l'ascendit Rayo Vallecano, on serà gran referència ofensiva

Redacció
1 min
Raúl Tamudo, presentat com a nou jugador del Rayo Vallecano

BarcelonaL'exjugador de l'Espanyol i de la Reial Societat ha estat presentat aquest divendres com a nou jugador del Rayo Vallecano de Madrid, equip que acaba d'ascendir a la Primera Divisió.

L'acord es va tancar ahir dijous a la tarda després d'alguns dies d'especulacions, i el davanter de Santa Coloma serà una de les grans referències ofensives dels madrilenys durant l'any de contracte que ha signat.

Tamudo ja s'ha entrenat amb el seu nou equip, juntament amb una altra incorporació recent, la del també davanter Dani Pacheco, però ambdós ho han fet al gimnàs, per posar-se a punt físicament de cara a l'inici del campionat.

En la seva presentació, l'històric davanter blanc-i-blau ha assegurat que està "molt agraït" per l'oportunitat que li brinda el Rayo de seguir jugant a Primera, i que "la insistència de Felipe Miñambres [director esportiu del club] ha estat clau" per al seu fitxatge.

Raúl Tamudo també ha volgut destacar que s'ha trobat un ambient "molt bo", cosa que, ha dit, ja s'imaginava, perquè "amb tots els problemes de la passada temporada, el fet d'aconseguir pujar vol dir que hi ha un grup molt fort", ha comentat el colomenc.

Miñambres, present a l'acte de presentació, li ha desitjat al jugador "tanta sort com la que ha tingut durant 15 temporades a Primera Divisió", així com ha assegurat que "és una alegria tenir un jugador de la seva categoria i trajectòria" a la plantilla.

stats