1a divisió
Esports Futbol 29/07/2011

La UEFA rebaixa la sanció a Mourinho i ara tan sols haurà de complir 2 partits més

El comitè d'Apel·lació de la UEFA ha modificat la sanció i ara només haurà de complir 3 partits (i 2 més si reincideix). Com que 'Mou' ja en va complir un a la tornada de les semifinals de Champions contra el Barça, el portuguès només haurà de complir dos partits més, a l'inici d'aquesta temporada

Martí Molina
1 min
José Mourinho espera abans de comparèixer davant el comitè d'apelació de la UEFA.

BarcelonaEl comitè d'Apel·lació de la UEFA ha acceptat en part la demanda de José Mourinho, que demanava una rebaixa de la sanció de 5 partits que li havia imposat l'ens futbolístic europeu pels famosos 'per què?'.

Segons ha explicat aquest organisme a través d'un comunicat, el comitè d'Apel·lació ha decidit modificar la sanció al tècnic portuguès. D'aquesta manera, Mourinho només haurà de complir 3 partits de suspensió de manera segura, i 2 més en el cas que reincidís en les seves declaracions per un període de 3 anys.

D'aquesta manera, i com que Mourinho ja en va complir un a la tornada de les semifinals de Champions, el tècnic portuguès només n'haurà de complir dos, corresponents als dos primers enfrontaments de Champions de l'equip blanc.

Tanmateix, la UEFA ha decidit mantenir els 50.000 euros de multa pel portuguès.

stats