PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 16/04/2011

El València es referma en el tercer lloc i deixa sentenciat l'Almeria (0-3)

L'Almeria se situa ja a set punts de la salvació després de perdre a casa davant del València. Tots els gols han arribat en el segon temps.

Soldado i Mata celebren el primer gol del davanter

BarcelonaEl València, a falta de què el Vila-real jugui demà (21h) el seu partit contra el Saragossa, compta amb nou punts d'avantatge sobre el quart classificat i es manté ferm en el tercer lloc de la taula.

El conjunt d'Unai Emery, que va golejar la setmana passada el seu perseguir per 5-0, ha fet una exhibició de paciència i perseverança a Almeria, ja que al descans el marcador reflectia un empat a zero.

A la represa, però, una gran jugada de Pablo Hernández ha habilitat a Mathieu que ha fet una gran centrada que Roberto Soldado ha rematat al fons de la xarxa per situar el 0-1. A partir del gol, l'Almeria, molt ordenat al primer temps, ha desaparegut i ha evidenciat per què és el cuer de la Primera Divisió. Ara, el conjunt de Roberto Olabe està a set punts de la salvació.

Per altra banda el València suma 63 punts, nou més que el Vila-real 54, a falta de què els castellonencs juguin demà. La classificació per a la Champions League, doncs, més aprop un any més.