PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/08/2012

Un València molt renovat visita el Santiago Bernabéu

Els homes de Mauricio Pellegrino, que debutarà com a primera entrenador del conjunt valencianista, busquen començar a sumar en un dels camps més complicats d'Europa (19h)

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo durant la pretemporada amb el Reial Madrid / FREDERIC J. BROWN / AFP PHOTO

BarcelonaEl Reial Madrid rep aquesta tarda (19 hores, GolT i Canal + Liga) un València que s'ha renovat a fons aquest estiu amb la intenció de donar la sorpresa i colar-se en la lluita entre el Barça i el conjunt blanc.

Tot i que el gran objectiu de l'equip valencianista és aconseguir la tercera posició, no ho és menys que l'equip i l'afició s'han de tornar a reconciliar després de l'adéu del qüestionat Unai Emery, que no va acabar amb bon peu la seva trajectòria a València.

El Madrid, que a diferencia del València no s'ha reforçat, jugarà amb només un davanter tot i que no se sap si serà Higuaín o Benzema. José Mourinho, tècnic del conjunt blanc, va comentar que "tots dos han de saber que és més important l'equip" i va avançar que només "jugarà un d'ells contra el València". A més, 'Mou', va dir que el Madrid li busca una sortida a Carvalho i Nuri Sahin –aquest darrer cedit– i no va voler parlar sobre la possible incorporació del croat Luka Modric.

El València per la seva banda s'ha reforçat amb Gago, Valdez, Joao Pereira, Jonathan Viera, a més de la continuïtat de Parejo i Canales, jugadors que fins ara eren del Reial Madrid. Amb Pellegrino a la banqueta, el València busca la pau social i també donar la sorpresa des del primer dia.

stats