PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/05/2011

El València torna a caure i li dóna aire a l'Osasuna (1-0)

El València només té ara tres punts de marge sobre el Vila-real a la tercera plaça de la taula després de sumar la segona derrota consecutiva de la temporada

Redacció
1 min
Joaquin supera Sergio Fernández.

BarcelonaLa derrota del València aquesta tarda al Reyno de Navarra fa que l'equip d'Unai Emery es compliqui la tercera plaça de la Lliga, ja que té al Vila-real a només tres punts.

En les jornades que resten els valencianistes hauran d'aixecar el cap si no volen veure's desplaçats a la quarta plaça i jugar així l'eliminatòria prèvia.

Per altra banda, el triomf per a l'Osasuna és un bàlsam. Amb els tres punts els de Mendilibar surten de la zona de descens i tot gràcies a un gol de rebot de Cejudo –ha tocat en Stankevicius–, que pot fer mantenir la categoria una temporada més. L'Osasuna es despedeix així de quatre jornades sense conèixer la victòria.

Fitxa tècnica:

1 - Osasuna: Ricardo; Nelson, Lolo, Sergio, Monreal; Puñal, Nekounam; Cejudo (Soriano, m.82), Camuñas, Calleja (Damià, m.66), i Kike Sola (Josetxo, m.90).

0 - València: Guaita; Miguel (Pablo, m.79), Stankevicius, Costa, Mathieu, Joaquín, Albelda (Banega, m.64), Topal, Mata; Jonas (Aduriz, m.69) i Soldado.

Gol: 1-0, m.59: Cejudo

Àrbitre: Velasco Carballo (Comitè Madrileny). Ha mostrat targeta groga a Calleja (m.54), Nekounam (m.76), Soriano (m.83) i Ricardo (m.94), d'Osasuna, ja Albelda (m.54), Guaita (m.56), Stankevicius (m.81), Costa (m.85), Mata (m.90), Joaquín (m.93) i Pablo (m.95), del València.

Incidències: Partit de la 34 jornada de Lliga disputat a l'estadi Reyno de Navarra davant 18.575 espectadors.

stats