PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/02/2012

El València es deixa sorprendre pel Sevilla a Mestalla (1-2)

Els d'Unai Emery cauen a casa contra un Sevilla que amb l'arribada de Míchel torna a ser més sòlid en defensa i en atac

Feghouli intenta superar Navarro

ValènciaEl Sevilla ha guanyat perquè ha portat el partit amb més criteri que el seu rival, que no s'ha enfonsat després del gol de Tino Costa i ha bloquejat l'atac local a la segona part. Tot això amanit amb la poca aportació de l'equip local, que ha posat de la seva part perquè els punts volessin de Mestalla.

La primera part ha estat marcada per la intensitat que han mostrat tots dos conjunts, encara que en la fase inicial el València ha estat superior al Sevilla. Les aproximacions de l'equip andalús han estat mínimes i el València manava al centre del camp. Els seus jugadors arribaven amb freqüència a la porteria de Palop, encara que sense excessiu perill.

La permuta de posicions entre Jordi Alba i Jonas en l'atac del València ha generat dubtes en l'equip sevillà. Precisament en una penetració, una jugada ben trenada per l'atac local ha propiciat l'1-0 en un xut llunyà de Tino Costa que Palop no ha pogut neutralitzar.

No ha sabut, però, el València gestionar el seu avantatge. Ha donat un pas enrere i el Sevilla, que l'ha donat cap endavant, s'ha apoderat del partit en qüestió de minuts. Gràcies a això, una penetració per la banda dreta va provocat el gol de l'empat nou minuts després en un precís cop de cap de Medel que ha equilibrat el partit. D'aquí al descans, el Sevilla ha estat millor i ha pogut fer l'1-2 davant un València desconcertat.

Després del descans el València no ha millorat, però almenys s'ha mostrat més intens, ha recuperat el control del partit, amb algunes aproximacions de perill a la porteria de Palop, encara que aquesta energia inicial s'ha dissipat en deu minuts. Així, en una contra, l'equip andalús s'ha posat per davant al marcador per mitjà de Jesús Navas. El gol ha premiat la seva intensitat i ha castigat la indolència d'un València sense criteri.

Fitxa tècnica:

1 - València: Guaita, Bruno (Barragán, m.71), Rami, Víctor Ruiz, Mathieu (Pau, m.75), Albelda, Tino Costa, Feghouli, Jonas (Aduriz, m.61), Jordi Alba i Soldado.

2 - Sevilla: Palop, Coke, Escudé, Spahic, Fernando Navarro, Jesús Navas, Medel, Rakitic (Trochowski, m.88), Reyes (Manu, m.59), Kanouté i Negredo (Baba, m.73).

Gols: 1-0, m.25: Tino Costa. 1-1, m.36: Medel. 1-2, m.70: Navas.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes (Col·legi càntabre). Ha amonestat pel València a Albelda, Bruno i Aduriz i pel Sevilla a Fernando Navarro i Medel.