FUTBOL
Esports Futbol 05/05/2012

El València vol assegurar tercera plaça davant Vila-real que busca permanència

Tot apunta que el d'aquest dissabte (21 hores, GolT) serà l'últim partit d'Unai Emery, tècnic del València, a Mestalla

Efe
2 min
Els jugadors del València, celebrant un gol contra l'Osasuna / JOSÉ JORDÁN / AFP

ValènciaEl València i el Vila-real disputaran aquest dissabte a Mestalla un derbi apassionant, en què els locals necessiten el triomf per assegurar matemàticament la tercera plaça, mentre que els visitants assegurarien la permanència amb una victòria.

El tècnic Unai Emery dirigirà el seu últim partit a Mestalla, tot i que oficialment encara no s'ha comunicat la seva marxa, i a més podria fer-ho garantint la tercera plaça per tercer any consecutiu, que donaria accés al València al quadre final de la Lliga de Campions per tercera temporada seguida, cosa inèdita en la història del club.

Per aquest partit, Emery no podrà comptar amb el lateral francès Jeremy Mathieu. L'altre gran dubte del tècnic valencianista resideix en el davanter Roberto Soldado, que pateix molèsties a causa d'una contusió a l'espatlla. La tornada de Feghouli, després de complir un partit de sanció, provocarà que Emery hagi de decidir si li dóna continuïtat a Pablo Hernández o li retorna la titularitat a l'internacional algerià.

Per la seva banda, el Vila-real arriba a Mestalla amb la moral reforçada, després del triomf dimarts a Gijón, i amb la idea clara de certificar la seva continuïtat en la màxima categoria d'una vegada. Per aconseguir-ho, l'equip de Miguel Ángel Lotina hauria de sumar una victòria, o com a mínim un empat i esperar que ni Rayo ni Granada sumin els tres punts en els seus partits.

El conjunt groguet arriba amb la important baixa de Marcos Senna, amb molèsties als isquiotibials. A més, Carlos Marchena està sancionat. A aquests problemes se sumen també les baixes de Cani, que no s'ha recuperat dels seus problemes musculars, i la ja habitual de Giuseppe Rossi, operat del seu genoll per segona vegada, mentre que el porter César Sánchez no viatja per sanció, cosa que ha obligat a convocar el porter del filial Diego Mariño. Per contra, Lotina recupera el defensa Joan Oriol a la banda esquerra.

stats