1a divisió
Esports Futbol 22/04/2012

El València afronta, contra el Betis, la primera de les tres finals en set dies

Després de caure a l'anada de les semifinals de la Lliga Europa, l'equip valencianista rep el Betis (21.30, Canal+) i necessita guanyar per mantenir la 3a plaça a la Lliga

Efe
2 min

ValènciaEl València rep el Betis a Mestalla a la primera de les tres finals que ha d'afrontar en els pròxims set dies, en què es juga la tercera plaça en el campionat domèstic, així com la possibilitat de jugar la final de la Lliga Europa. En un ambient enrarit per la pèssima imatge oferta dijous al Calderón, a la semifinal de la Lliga Europa (4-2), i diumenge passat davant l'Espanyol en Lliga (4-0), el València està obligat a guanyar el Betis per defensar la seva tercera plaça, a l'espera de visitar a la següent jornada el Màlaga, el seu rival més directe en la lluita per aquesta posició, ja que es troba a només un punt.

A més de la importància dels punts en joc, el València ha de mostrar una imatge més positiva davant la seva afició, pas previ perquè hi hagi una gran afluència d'espectadors en la tornada de les semifinals europees que jugaran dijous que ve.

Unai Emery, que podria haver comunicat ja als jugadors que no seguirà la propera temporada al capdavant de l'equip, no podrà comptar per aquest partit amb els sancionats Tino Costa, Pablo Hernández, Aritz Aduriz i Jeremy Mathieu, mentre que per lesió l'únic absent és l'argentí Ever Banega.

Al marge de les absències per sanció, és molt probable que Emery canviï per complet el doble pivot i David Albelda torni a la titularitat per formar parella al costat de Dani Parejo, que també tornaria a entrar en l'onze inicial.

Després d'imposar-se en l'anterior jornada a l'Atlètic Osasuna (1-0), el Betis està a onze punts del descens i a quatre dels llocs de la Lliga Europa, de manera que, un cop aconseguit l'objectiu de la permanència marcat per aquesta temporada del retrobament amb la Primera Divisió, es planteja les últimes cinc jornades sense cap pressió i amb la il·lusió de fer alguna cosa més gran.

L'entrenador dels andalusos, Pepe Mel, no podrà comptar amb el migcampista Juanma Gómez, que es va lesionar contra l'Osasuna després de substituir a la segona part a Jonathan Pereira.

Per contra, alguns jugadors que estaven tocats durant la setmana, com el central brasiler Paulao Sants, el migcampista també brasiler Iriney Santos, el lateral portuguès Nelson Augusto Prendre o el migcampista Beñat Etxeberria, s'ha recuperat sense problemes i estan a disposició de Mel, amb el que podria repetir l'onze inicial de diumenge passat.

stats