Futbol
Esports Futbol 30/08/2014

El València aprofita la inferioritat del Màlaga per golejar (3-0)

Alcácer ha fet l’1-0 poc després de l’expulsió de Darder. Parejo ha ampliat diferències abans del descans i Piatti ha sentenciat al contraatac

BarcelonaEl València ha aprofitat l’expulsió de Sergi Darder en el primer temps per golejar el Màlaga per 3-0 en un partit que, mentre ha mantingut la igualtat numèrica en el camp, ha estat més inclinat a favor del conjunt andalús. Alcácer ha obert el marcador i Parejo, de penal, i Piatti han marcat els altres dos gols del matx.

El Màlaga ha començat més ficat i ha disposat de les primeres ocasions de gol. El València jugava a impulsos, tot i que també ha tingut opcions per marcar, sobretot a través de Feghouli. A la mitja hora de joc ha arribat la jugada clau del partit, quan l’àrbitre ha tret vermella directa a Darder per una forta entrada a Parejo. Des de llavors, el partit ha canviat i el Màlaga ha caigut en desgràcia. Una connexió perfecta entre Gayá i Alcácer ha acabat en el primer gol del partit, després d’una centrada del lateral que el davanter ha rematat entre els centrals visitants.

Amb avantatge, el València ha jugat molt còmode. Unes mans de Weligton dins de l’àrea han provocat un penal que Parejo ha convertit en el 2-0 poc abans del descans. A la represa, i amb tot pràcticament resolt tot i que el Màlaga ha sortit amb l’ambició de reduir diferències, un contraatac xe ha acabat de sentenciar, gràcies a una bona definició de Piatti. Els valencianistes fins i tot haurien pogut marcar més gols.