Primera Divisió
Esports Futbol 15/09/2012

El València suma la primera victòria sobre un Celta incòmode (2-1)

El danès del Celta Krohn-Dehli ha igualat ràpidament l'1-0 de Feghouli, i a la segona meitat Cissokho ha fer el 2-1 definitiu de cap a l'inici de la segona meitat

Cissokho celebra el segon gol del València sobre el Celta

BarcelonaEl València ha guanyat el primer partit de la temporada gràcies a una bona segona meitat, quan ha sigut molt superior al Celta. Després d'una primera meitat dubitativa, la represa va servir per mesurar la capacitat de reacció dels xé.

Al València se li ha obert ràpidament el camí del gol gràcies a un contraatac de manual, rematat per Feghouli. El Celta, obligat a prendre el control del partit, potser lluny de la seva pretensió inicial, ha trobat la seva recompensa amb una rematada acrobàtica del danès Krohn-Dehli que va superar a Diego Alves.

La inèrcia de l'empat ha empès el Celta, que ha tingut major domini territorial. Amb els dubtes dels locals ha arribat el descans.

En la represa el València ha canviat, en gran part, gràcies al gol en el minut 4. Una falta executada perfectament per Tino Costa, que ha aprofitat amb un preciós cop de cap Aly Cissokho. El partit s'ha anat apagat amb la sensació que estava més a prop el 3-1 que l'empat, tot i que el Celta mai ha llançat la tovallola.

Fitxa tècnica:

2 Valencia CF: Diego Alves; Barragán, Rami, Víctor Ruiz, Cissokho; Feghouli, Tino Costa, Parejo, Viera (Joao Pereira, min. 77); Jonas (Valdez, min. 66) i Soldado (Ricardo Costa, min. 93).

1 Celta de Vigo: Javi Varas; Hugo Mallo, Cabral, Túñez, R. Lago; Álex López, Borja Oubiña; Augusto (Bermejo, min. 71), Natxo Insa (Quique de Lucas, min. 61), Krohn-Dehli; Iago Aspas (Park, min. 71).

Gols: 1-0, min. 4. Feghouli. 1-1, min. 15, Krohn-Dehli. 2-1, min. 49, Cissokho.

Àrbitre: Paradas Romero (Andalús). T.G.: Dani Parejo, Barragán i Rami; i als visitants Natxo Insa i Cabral.

Incidències: Mestalla. 36.000 espectadors.