1a divisió
Esports Futbol 22/04/2012

El Vila-real visita Anoeta amb l'objectiu d'allunyar-se de la zona de descens

Els 'groguets' s'enfronten a la Reial Societat, que també està a la zona perillosa (12.00 Canal+ Liga 2) sense Joan Oriol ni Rossi; però amb Marco Ruben, ja recuperat

Ara
1 min

BarcelonaEl Vila-real visita aquest diumenge el camp de la Reial Societat, en un partit entre dos equips que malden a la part baixa de la classificació, i que necessiten sumar per evitar tenir problemes a les últimes jornades. Tot i que són els groguets qui estan més necessitats, ja que tan sols estan cinc punts per sobre de la zona de descens.

Els groguets visiten Anoeta amb l'esperança de trencar la mala ratxa de resultats a domicili. Però ho fa amb les baixes per lesió de Joan Oriol i Giuseppe Rossi –operat aquesta setmana del trencament als lligaments encreuats del genoll–. En canvi, Miguel Ángel Lotina recupera per aquest partit Marco Rubén, que ja no té les molèsties musculars que li van fer perdre's l'últim enfrontament de Lliga.

En canvi, la Reial Societat viu una mica més tranquil·la, però no pot despistar-se tot i estar amb vuit punts d'avantatge a falta de cinc jornades. L'entrenador Montanier, que va ser xiulat en l'últim partit a casa, tindrà problemes per confeccionar la línia defensiva, ja que té les baixes d'Íñigo Martínez i Mikel González, aquest últim sancionat.

stats