1a divisió
Esports Futbol 18/03/2012

El Vila-real fa fora José Francisco Molina després de perdre contra el Llevant

La derrota dels groguets al Ciutat de València (1-0) ha sigut decisiva perquè l'entrenador sigui destituït només tres mesos després d'acceptar el càrrec

Efe
1 min
José Francisco Molina

Vila-realEl Vila-real ha comunicat aquest diumenge a la tarda la destitució de José Francisco Molina després de la derrota al camp del Llevant (1-0), que significava la cinquena jornada consecutiva sense conèixer la victòria.

D'aquesta manera, Molina s'ha convertit en el segon entrenador que era cessat al Vila-real aquesta temporada, ja que l'exporter s'havia fet càrrec de l'equip en substitució de Juan Carlos Garrido a finals de desembre, després de l'eliminació a la Copa del Rei contra el Mirandés, de la Segona Divisió B.

José Molina, que va accedir al primer equip procedent del Vila-real B, de Segona Divisió, va aconseguir en el primer mes de treball que l'equip reaccionés i sortís de la zona de descens. Però la ratxa de cinc partits sense guanyar han acabat provocant la seva destitució, tres mesos després de començar a dirigir la banqueta dels groguets.

stats