PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 15/04/2012

El Vila-real vol consolidar la permanència davant un Racing que esgota les seves opcions

El conjunt groguet s'enfronta al Racing (16 hores, Canal + Liga 2) amb les baixes de Rossi i de Marco Ruben, a més de la del seu tècnic, Álvaro Cervera, ingressat a l'hospital

Efe
2 min
El Vila-real espera celebrar un altre triomf / DOMENECH CASTELLÓ / EFE

Vila-realEl Vila-real buscarà certificar aquest diumenge la seva continuïtat a Primera Divisió amb una victòria contra el Racing de Santander a El Madrigal (16 hores, Canal + Liga 2, PPV), en un partit al qual els càntabres arriben en una situació límit, com cuers de la categoria i amb el seu tècnic, Álvaro Cervera, a l'hospital.

Tot i que un triomf no garantirà la permanència matemàtica al Vila-real, els tres punts l'aproparien notablement al seu objectiu. Si l'acompanyen altres resultats, pot marcar una diferència de deu punts amb les places de descens.

Tots dos equips arriben tocats per les males notícies d'aquest passat divendres: la recaiguda del davanter italià Giuseppe Rossi i els problemes de salut d'Álvaro Cervera, que va haver de ser ingressat d'urgència per una taquicàrdia. El davanter s'ha tornat a trencar el lligament creuat del genoll, i per tant tornarà a estar sis mesos de baixa.

A més, en la jornada d'aquest diumenge la sort ha tornat a ser esquiva amb el Vila-real, ja que a la baixa de Rossi s'ha sumat a última hora la del davanter titular Marco Ruben, que ha patit una contractura muscular que l'ha deixat fora de la convocatòria, en la qual entra a l'atacant del filial Jose Luis Moreno 'Joselu'.

En el terreny esportiu, i malgrat el cop moral de la nova lesió de Rossi, el Vila-real arriba reforçat al partit després de la victòria contra el Màlaga en l'últim minut i que l'ha acostat a la salvació anhelada.

Ara, el Vila-real vol donar un pas més amb un triomf en el segon partit consecutiu a casa, en un partit en què la novetat és el retorn del lateral canari Àngel, sancionat en el partit anterior.

Fede Castaños serà l'encarregat de dirigir el Racing, en substitució d'Álvaro Cervera. El tècnic continuarà ingressat per precaució a l'Hospital Universitari Marqués de Valdecilla fins que aquest dilluns se li practiqui una prova d'esforç.

El Racing no guanya des que a mitjans de gener es va imposar l'Osasuna i és cuer de la categoria a deu punts del Vila-real, que marca la barrera de la salvació.

stats