Futbol
Esports Futbol 15/04/2012

El Vila-real paga cara la seva falta d'ambició i perd dos punts en l'últim minut contra el Racing (1-1)

Els groguets han dominat el partit i s'han posat per davant en el marcador amb un gol d'Hernán Pérez al primer minut de la segona part però el Racing, aprofitant el pas enrere dels locals, ha salvat un punt al descompte amb un gol d'Acosta

Munitis es queixa d'una falta d'Hernán Pérez

CastellóEl Vila-real haurà de seguir patint fins al final de Lliga. Aquesta tarda tenia la victòria al sac contra el Racing però l'ha deixada escapar en l'últim sospir per excés de por. Els homes de Lotina han jugat millor que el seu rival, han controlat el partit, però han fet un pas enrere al final que han acabat pagant car.

Després d'un primer temps sense gols, Hernán Pérez ha obert el marcador als primers compassos de la segona meitat. El paraguaià ha rebut una passada de Borja Valero des de l'esquerra, ha fet un control magnífic i ha definit molt bé davant el porter Mario.

El Vila-real ha seguit dominant el joc, controlant el ritme de partit a través d'un gran Borja Valero davant un Racing molt poc profund i que només ha inquietat a pilota aturada. Els càntabres, però, han aprofitat que, a mesura que passaven els minuts, els groguets han anat reculant per apropar-se a la porteria de Diego López.

Ha sigut en l'última jugada, després d'una pilota penjada al cor de l'àrea, quan Acosta ha pogut rematar i batre el porter local, situant l'1-1 final que manté el Racing cuer a la classificació i el Vila-real massa a prop de la zona de descens.