1a divisió
Esports Futbol 18/03/2012

L'afició madridista, a prova davant un Màlaga de 'Champions'

El Màlaga arriba al Bernabéu (21.30 h, Canal +) en el millor moment i ha encadenat tres triomfs per col·locar-se quart. Els andalusos volen donar-li emoció a la Lliga

Els jugadors del Madrid fent l'última sessió d'entrenament abans d'enfrontar-se al Màlaga / FERNANDO ALVARADO / EFE

MadridEl Reial Madrid, líder de la Primera Divisió, rep aquest vespre la vista del Màlaga en un partit en què estarà a prova l'afició del Santiago Bernabéu, després de demanar José Mourinho "més empatia".

No hi va haver contra el CSKA rus en el partit de tornada dels vuitens de final de Lliga de Campions aquest ambient de nit màgica europea. i José Mourinho ja ha demanat més implicació de la graderia. Davant el Màlaga és un bon partit per aconseguir-ho. Arriba al Bernabéu el quart classificat en un nou retorn de Manuel Pellegrini.

Mourinho podria fer rotacions en vistes al carregat calendari que se li acosta. El tècnic portuguès ja ha anunciat tres canvis respecte l'equip que va golejar a la Lliga de Campions i tot apunta que els escollits seran Lass Diarra, Esteban Granero i Karim Benzema. Aquests ocuparien els llocs de Sami Khedira, Mesut Özil i Gonzalo Higuaín, que poden rebre descans abans de jugar entre setmana a El Madrigal davant el Vila-real.

És baixa per lesió Ángel Di María i, per grip, Raúl Albiol. Mourinho deixa a la grada a Varane, Altintop i Coentrao, recentment recuperat de la lesió muscular. I Nuri Sahin repeteix a la banquetai podria disputar uns minuts.

De la seva banda, el Màlaga arriba al Santiago Bernabéu amb la intenció d'aconseguir la seva primera victòria a l'estadi madrileny, davant un rival que només ha perdut un partit des de començament de Lliga. L'equip andalús té en contra les estadístiques. En les seves deu visites –des que l'any 1994 va passar a anomenar-se Màlaga CF– ha obtingut un sol empat (1-1, a la Lliga 2001/02), i ha encaixat nou derrotes: l'última en la temporada 2010-11 va acabar amb golejada (7-0).

Tot i així, amb aquestes estadístiques negatives, el Màlaga visita al Reial Madrid en una de les millors ratxes amb tres victòries consecutives, contra el Saragossa, Getafe i Llevant, i gairebé dobla en punts (40), els que tenia la temporada passada per aquestes dates (23).

El Màlaga coneix perfectament un Reial Madrid amb el que ja s'ha trobat aquesta temporada en tres ocasions: una en Lliga amb triomf madridista a La Rosaleda per 0-4 i dos en Copa amb victòries igualment per 3-2 al feu blanc i 0-1 a l'estadi malaguista.

Manuel Pellegrini, tindrà la important baixa del francès Jeremy Toulalan, pilar del centre del camp, que no viatja per lesió. A substituir-lo opten Ignacio Camacho i l'argentí Martín Demicheles, que avançaria la seva posició de defensa central. El tècnic xilè també recupera el defensa Sergio Sánchez, que ha deixat enrere una lesió muscular. És la novetat al costat del davanter argentí Diego Buonanotte.