Futbol
Esports Futbol 04/05/2012

Karanka: "La gent tenia ganes d'anar a la Cibeles i ahir va ser la culminació de tota aquesta feina"

El segon entrenador del Reial Madrid creu que el secret de l'èxit dels blancs aquesta temporada és que "Mourinho sempre demana un plus"

Ara
1 min
Aitor Karanka durant la roda de premsa.

BarcelonaAitor Karanka ha reconegut que ahir el madridisme va viure un dia de festa que feia temps que esperava. "La gent tenia ganes d'anar a la Cibeles i ahir va ser la culminació de tota aquesta feina". El segon entrenador blanc creu que l'èxit ve perquè "Mourinho sempre exigeix una mica més, un plus, i així és com s'ha aconseguit tot això".

El tècnic basc es mostra agraït a Mourinho per "com el tracta" i per haver-lo elogiat en les últimes hores, assegurant que se l'enduria a qualsevol altre club: "El futbol passa i el que queden són les persones". A partir d'ara i un cop la Lliga ja s'ha decidit, Karanka confessa que farà canvis en l'alineació, sense que això impliqui no anar a guanyar. "Tenim respecte per la competició i pels equips que s'hi estan jugant coses. Donarem oportunitats als futbolistes que han tingut menys minuts, però volem guanyar els tres punts i seguir sumant". Els blancs poden acabar la Lliga amb 100 punts i superar el rècord de 99 del Barça.

Sobre Higuaín, Karanka ha deixat clar que "és un jugador molt important" i avisa els equips que el vulguin fitxar que hauran de parlar amb el club. "Però ell sap que volem que continuï".

L'ajudant de Mourinho no està d'acord amb Guardiola sobre les facilitats rebudes pel Madrid en aquesta Lliga. "El vestidor sap que ha costat molt arribar fins aquí i aconseguir el que hem aconseguit".

stats