1a Divisió
Esports Futbol 14/02/2011

Camacho marxa "trist" per no poder acabar la temporada amb l'Osasuna

A falta de confirmació oficial per part del club navarrès, José Luis Mendilibar serà qui substitueixi l'entrenador murcià, que marxa "encantat de l'etapa viscuda a Pamplona"

Redacció
1 min

PamplonaJosé Antonio Camacho s'ha acomiadat de l'Osasuna en una roda de premsa al Tajonar, minuts després d'acomiadar-se de la plantilla. "Em va trucar el president per rescindir-me el contracte, i fins aquí he arribat. Només puc donar les gràcies i desitjar tota la felicitat a tothom, i més avui, en el dia dels enamorats", ha dit Camacho.

El tècnic murcià ha reconegut que no "esperava" la destitució, encara que el seu equip caigués ahir en zona de descens després de perdre contra la Reial Societat, i diu que marxa "trist i avorrit per no poder seguir entrenant i treballant". "No estic per entendre o no entendre, només per acatar. Accepto la decisió de marxar, i marxo", ha dit resignat.

Sense ànim d'entrar en polèmica, Camacho ha dit: "Respecto les crítiques, però només les entenc si es basen en raons esportives". I ha afegit: "Els entrenadors paguem el fot i paguem el plat, i en les decisions de les juntes directives no hi podem entrar".

Camacho ha dit que "ha valgut la pena l'etapa a l'Osasuna" i que ha estat "encantat a Pamplona". "Els objectius són a final de temporada. Els hem complert els darrers dos anys i aquesta temporada ho hauríem aconseguit també", ha dit. En aquest sentit, l'entrenador està convençut que l'Osasuna se salvarà del descens.

stats