Primera Divisió
Esports Futbol 05/11/2011

El València guanya el derbi contra el Llevant (0-2) i se situa tercer

Cinc seguidors del València han estat traslladats a un hospital després de cedir una tanca mentre celebraven el primer gol a l'estadi Ciutat de València

ValènciaEl València CF ha superat aquest dissabte el Llevant (0-2) amb gols de Jordi Alba (minut 31) i Tino Costa (minut 50) i ha aconseguit fer-se amb la tercera posició de la classificació de Primera. El conjunt granota, per la seva banda, ha perdut el segon partit consecutiu.

Cinc seguidors del València han estat traslladats a un hospital després de cedir una tanca mentre celebraven el primer gol a l'estadi Ciutat de València. Creu Roja ha explicat que un seguidor patia una luxació a l'espatlla i altres, traumatismes de genoll i esquena.

El Mallorca ha empatat a zero a l’Iberostar Estadi contra el Sevilla en un partit marcat pel fort aiguat que va caure durant l’hora del partit, que ha dificultat el joc d’ambós equips. D’altra banda el duel andalús entre Betis i Màlaga ha acabat amb empat a zero.