Reial Madrid
Esports Futbol 11/03/2012

Els errors arbitrals que han beneficiat el Madrid

L'àrbitre ha estat decisiu, com a mínim en quatre enfrontaments d'aquesta temporada, perquè els blancs poguessin endur-se els tres punts fora del Santiago Bernabéu

El tècnic portuguès, molt enfadat, protesta per una acció a l'àrbitre Teixeira Vitienes.

BarcelonaEl Reial Madrid s'ha vist molt beneficiat pels errors arbitrals aquesta temporada. I no només en jugades puntuals, sinó en accions clares que poden haver significat punts a favor o en contra del conjunt que entrena José Mourinho.

J.13 València 2 - Reial Madrid 3

Quan faltaven dos minuts per al final del partit, Higuaín va rebutjar amb el braç un xut de Soldado sobre la línia de gol. El davanter argentí va fer de porter i va impedir el gol que hauria significat l'empat. L'àrbitre, Fernando Teixeira Vitienes, no va indicar res.

J.19 Mallorca 1 – Reial Madrid 2

Als 13 minuts de partit, amb empat sense gols, l'àrbitre va ignorar una falta de Lass a Víctor. El jugador del Mallorca també va ser protagonista al segon temps, quan els balears anaven per davant al marcador (1-0). Víctor va rebre una passada a l'espai, va arrencar des del seu propi camp i es va dirigir en solitari cap a la porteria de Casillas. Però Pérez Montero, de manera incomprensible, va assenyalar fora de joc. El partit va acabar 1-2 per als blancs.

J.25 Rayo Vallecano 0 – Reial Madrid 1

El partit el va dirigir Fernández Borbalán. Va perdonar dues vermelles als jugadors del Reial Madrid i va expulsar injustament un jugador del Rayo. Pepe va trepitjar el turmell a Piti en una acció que no va ser sancionada. I, més tard, Sergio Ramos va donar un cop de colze a Diego Costa a l'interior de l'àrea que hauria estat penal i expulsió, però en comptes d'això va ensenyar la groga al jugador local per fer teatre. La polèmica va continuar quan va ensenyar targeta vermella a Michu per llançar-se en planxa, quan el reglament diu que és groga.

J.27 Betis 2 – Reial Madrid 3

L'àrbitre principal, Iturralde González, es va lesionar al primer temps i va haver de ser substituït per Sagués Oscoz, col·legiat de la 2a B que feia de quart àrbitre. Va ser protagonista al segon temps, quan no va xiular unes mans de Xabi Alonso dins l'àrea (amb 2-2 al marcador) després d'un mal control del migcampista. Ni tampoc, al temps de descompte (el resultat era de 2-3), va voler xiular unes mans de Sergio Ramos, que va desviar amb el braç un xut des de fora l'àrea que anava cap a la porteria.