Primera Divisió
Esports Futbol 29/01/2011

El Deportivo i el Sevilla es mesuraran les forces amb l'objectiu de sumar sí o sí

El Deportivo buscarà una victòria davant el Sevilla que li aporti oxigen després de cinc derrotes consecutives, tres en Lliga i dues en Copa del Rei que li han deixat com a únic objectiu la permanència

Redacció
2 min

BarcelonaLa derrota davant el Saragossa el cap de setmana passat (1-0) ha aixecat butllofes en el conjunt de la Corunya, no només per l'ensopegada en si, sinó també pel joc desplegat, amb escassa profunditat, i per les declaracions del tècnic, Miguel Ángel Lotina, després del xoc, amb crítiques a l'actitud dels seus futbolistes i, sobretot, als quals acaben contracte.

Els jugadors li han recriminat les acusacions en públic i el preparador blanc-i-blau ha intentat recuperar la pau del vestuari en una setmana convulsa i en la qual les millors notícies les van aportar Míchel, Riki i el paraguaià Claudio Morel, recuperats de les seves lesions. Lotina, però, ha perdut al central Alberto Lopo, que va patir una lesió muscular al soli i va caure de la convocatòria.

Lotina, que espera que el seu equip tingui més profunditat davant el Sevilla, no ha donat pistes de l'alineació que presentarà davant els andalusos, en el qual les principals incògnites estan en atac. El tècnic dubta entre donar la titularitat a Riki o deixar-lo a la banqueta davant els andalusos, i tampoc va revelar qui l'acompanyarà en atac, mentre que en defensa serà el portuguès Zé Castro qui ocupi el lloc de Lopo.

El Sevilla busca una victòria que li permeti apropar-se als llocs europeus, encara que l'entitat sevillana segueix pensant en el partit de Copa davant el Reial Madrid i la polèmica pel gol fantasma del brasiler Luis Fabiano.

A més, el duel davant els madridistes li va sortir massa car als sevillistes, que no podran tenir a Ndri Romaric, lesionat, ni al malià Frederic Kanouté, que complirà el seu cicle d'amonestacions i també arrossega molèsties musculars. El tècnic Gregorio Manzano tampoc podrà comptar amb els recents fitxatges del conjunt sevillà, el xilè Gary Medel i el croat Ivan Rakitic.

La sorpresa en la convocatòria elaborada pel tècnic la representa l'internacional espanyol Jesús Navas, qui no viatjarà a La Corunya per un virus estomacal d'última hora. S'espera que estigui en plenes condicions davant el Reial Madrid per a la tornada de Copa.

Manzano podria plantejar un onze revolucionari per dosificar els seus jugadors, pensant el partit del Bernabéu, i l'uruguaià Martín Càceres podria tornar a la defensa, com també el brasiler Renato al mig del camp i el madrileny Álvaro Negredo en punta d'atac.

Riazor es presenta com un camp gairebé inexpugnable per als sevillistes, que només han aconseguit cinc victòries i deu empats, enfront dels vint-i-set triomfs de la Corunya en els enfrontaments històrics entre tots dos.

stats