PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/03/2011

El Reial Madrid s'endú tres punts al Calderón, gràcies als gols de Benzema i Özil (1-2)

Ben aviat s'ha avançat en el marcador el Madrid amb un gol de Benzema i, a la mitja hora de joc, Özil ha fet el 0-2. Al 86', el Kun ha aportat emoció al final amb un darrer gol que no ha tingut més conseqüències

Karim Benzema s'avança a Godin al Calderón.

BarcelonaEl Reial Madrid de Mourinho ha resolt el derbi a El Calderón en un primer temps sobri, gràcies als gols de Benzema i Özil. L'Atlètic de Madrid ha rondat la porteria de Casillas però no ha sabut concretar en res les seves aproximacions a l'àrea blanca. En la segona meitat, els visitants han controlat el ritme del partit fins a deixar-lo morir. Al final, però, un gol del Kun els ha fet patir per un empat que no ha arribat.

Ja en el minut deu de partit, el Reial Madrid s'ha aconseguit avançar en el marcador, amb un gran gol de Karim Benzema, picant per sobre De Gea una assistència milimètrica de Khedira. Ha tingut l'equip de Mourinho alguna altra arribada per ampliar la renda, però era sobretot l'Atlètic de Madrid el que inquietava la porteria rival.

Però no ha sigut fins al minut 31' quan ha arribat un altre gol. Just quan millor estava jugant l'Atlètic de Madrid. Casillas ho ha salvat tot i en una altra arribada dels blancs, Marcelo ha cedit enrere i l'alemany Özil ha rematat a gol.

A la segona meitat, l'Atlètic ha intentat reaccionar en busca d'un gol que el fiqués en el partit. Després de fallar alguna ocasió, el Kun Agüero ha retallat distàncies. Era el minut 86'. Als matalassers, però, els ha faltat una darrera ocasió que els fes creure en l'empat. Casillas i la defensa del Madrid, arreplegada a camp propi, gairebé ni ha patit en els minuts finals.

Atlètic de Madrid: De Gea; Ujfalusi, Godín, Domínguez, Filipe Luis; Reyes, M.Suárez, Tiago (Juanfran 90'), Elias (Koke 46'); Forlán (Diego Costa 78') i Agüero.

Reial Madrid: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Lass (Arbeloa 81'), Alonso, Khedira; Ozil, Ronaldo (Di María 72') i Benzema (Adebayor 70').

Gols: 0-1, Benzema 10'; 0-2, Özil 31'; 1-2, Kun Agüero 86'

Àrbitre: Teixeira Vitienes (col·legi càntabre). Ha amonestat Ujfalusi i Agüero per l'Atlètic de Madrid, i Marcelo, Xabi Alonso i Diarra pel Madrid.