PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/02/2011

Casquero i Gavilán es posen l'equip a les espatlles i inicien la reacció del Getafe (4-1 al Deportivo)

El Getafe aconsegueix una golejada davant el Deportivo, en la primera victòria dels de Míchel González després de cinc partits consecutius sense sumar els tres punts

Redacció
2 min
Els jugadors del Getafe celebren un dels gols d'aquesta tarda.

BarcelonaEl Getafe "ha ballat" el Deportivo al ritme de Javier Casquero i Jaime Gavilán, que han dirigit la golejada del seu equip (4-1) amb una gran actuació, marcada per la bona connexió dels davanters Adrián Colunga i el veneçolà Nicolás Fedor "Miku" , autors de tres dels quatre gols madrilenys.

L'equip de Míchel ha necessitat massa partits per guanyar el 2011. El mes de desembre de l'any anterior va acabar per al Getafe amb una impressionant ratxa de partits sense perdre. Va sumar-ne set. Però aquest any, l'esquadra madrilenya és una muntanya russa, un club d'emocions esportives irregulars que és capaç d'oferir el millor i el pitjor. Fins a la visita del Deportivo, feia sis duels oficials que no guanyava -cinc perdent.

Han estat els gallecs els que han pagat els plats trencats. Míchel ha variat l'esquema tàctic, posant a dos davanters purs junts per primera vegada a la temporada. Mai abans aquest any Colunga i Miku havien jugat des de l'inici al mateix temps. Això, i la presència de Casquero a l'onze, han estat importants en el renéixer madrileny. Ajudat per un genial Jaime Gavilán, autor de tres assistències de gol, i per una dupla de davanters connectada, el Getafe ha sentenciat el partit a la primera part. El primer a marcar ha estat Adrián Colunga, que, al minut 19, ha aprofitat una prolongació de Miku per batre en el mà a mà a Aranzubia. Poc després, l'asturià s'ha beneficiat d'una passada de Jaime Gavilán per fer el segon. I, per completar el trio de gols, Miku s'ha apuntat l'últim de la primera part amb una altra assistència de l'extrem esquerrà valencià. Amb aquest sac de gols, i amb una defensa de mantega, el Deportivo ha marxat al vestidor amb l'esperança de no rebre més estopa i d'acabar dignament la trobada.

Així i tot, Riki ha pogut iniciar la remuntada a la represa amb un xut al pal, però aquesta oportunitat ha estat només un miratge. Jaime Gavilán s'ha encarregat d'acabar amb qualsevol esperança amb la seva tercera passada de gol. Aquesta l'ha aprofitada Pedro Rios per marcar el quart, que ha tancat un marcador voluminós, maquillat amb el gol de penal anotat per Riki.

4 Getafe - 1 Deportivo

Getafe: Ustari; Miguel Torres (Víctor Sánchez, 17'), "Cata" Díaz, Marcano, Mané; Pedro Ríos, Boateng (Borja, 62'), Casquero, Gavilán; Colunga (Pintos, 68') i Miku.

Deportivo: Aranzubia; Laure, Colotto, Aythami, Ze Castro, Manuel Pablo; Míchel (Riki, 45'), Juan Domínguez, Rubén Pérez, Adrián (Xisco, 65'); Lassad (Valerón, 60').

Gols: 1-0, (19') Colunga. 2-0, (26') Colunga. 3-0, (45') Miku. 4-0, (56') Pedro Ríos. 4-1, (68') Riki, de penal.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (col·legiat català). T.G: Casquero, Pedro Ríos¡, Borja i Marcano (Getafe); Aythami, Colotto i Laure (Deportivo).

Assistència: 10.000 espectadors

stats