PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 24/04/2011

L'Hèrcules afronta la primera de les sis finals que li resten davant el Deportivo al Rico Pérez (17.00)

L'Hèrcules jugarà quatre dels sis últims partits com a local, però el de demà és crucial per als interessos del conjunt alacantí, després de la derrota davant el Llevant

Redacció
1 min
Miroslav Djukic, avui debutant al Rico Pérez com entrenador de l'equip local.

BarcelonaL'Hèrcules afronta la primera de les sis finals que li resten per intentar eludir el descens a Segona Divisió i està obligat a guanyar a l'estadi Rico Pérez el Deportivo, que intentarà puntuar per allunyar-se del descens i afrontar amb tranquil·litat el que resta de Lliga.

El tècnic herculà Miroslav Djukic ha reconegut que per mantenir les aspiracions de la permanència és importantíssim guanyar els dos pròxims partits contra el Deportivo i el Màlaga, ja que l'equip inicia la jornada a tres punts de la salvació. La incorporació de Djukic per dirigir la plantilla va suposar una alenada d'aire fresc per l'Hèrcules, que va guanyar la Reial Societat (1-3) en el primer partit del serbi a la banqueta. No obstant això, en els dos compromisos següents, els alacantins no van passar de l'empat a casa contra l'Espanyol i van caure amb una mala imatge davant el Llevant. Ara, l'Hèrcules vol retrobar el camí del triomf per tornar a guanyar en confiança de cara a la recta final de la temporada.

En el pla esportiu, Djukic recupera el migcampista Javier Farinós, que es va perdre els dos últims compromisos de l'equip per un petit trencament fibril·lar. A més, també podrà comptar amb el davanter paraguaià Nelson Haedo Valdez, que va acabar l'última jornada amb una sobrecàrrega muscular. També es perfilen com a novetat en l'onze titular el lateral esquerre Paco Peña, que entraria en detriment de Cristian Pulhac, i el davanter centre David Trezeguet, que deixaria a la banqueta Javier García Portillo.

stats