Esports Futbol 27/11/2010

L'Hèrcules i el Llevant buscaran allunyar-se del descens, en un partit de necessitats al Rico Pérez

El Llevant ve de guanyar després de quatre derrotes consecutives i vol mantenir aquest camí per sortir de la zona del descens. L’Hèrcules intentarà continuar sumant punts al seu estadi

Redacció
1 min

BarcelonaL'Hèrcules i el Llevant es trobaran demà diumenge per primera vegada a Primera Divisió amb l'objectiu de sumar una victòria que els permeti allunyar-se de la zona de descens, guanyant a un rival directe per aconseguir la permanència a la categoria.

L'Hèrcules, que millora les seves prestacions quan juga a l'estadi Rico Pérez, afronta el partit amb un punt d'avantatge sobre un Llevant que, en l'última jornada contra el Racing de Santander, va trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives.

El conjunt alacantí afronta el matx conscient que no ha de deixar escapar punts en els partits que disputa com a local, sobretot davant les dificultats que troba per aconseguir bons resultats com a visitant. Esteban Vigo podrà comptar amb els recuperats Abraham Paz, Francisco Peña i Sendoa Agirre, però ha preferit no convocar Royston Drenthe després de la seva úlcera esofàgica. Qui tampoc podrà jugar serà el porter titular Calatayud, que ja no va disputar el partit a Cornellà-El Prat, davant l’Espanyol.

D’altra banda, el Llevant segueix immers en una plaga de lesions que no l’abandona des de fa setmanes. A les sis absències assegurades fins gener, s’hi afegeixen per aquest partit Sergio i Juanlu, aquest últim per sanció. Tot i això, recupera Gorka Larrea i completen la convocatòria Lois i Mossa, dos jugadors del filial.

stats