PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/02/2011

El Getafe desaprofita l'avantatge al descans per 0-2 i empata a l'últim minut davant el Màlaga (2-2)

Els gols de Miku i Adrián Colunga no han servit al Getafe per a endur-se la victòria, amb la remuntada obtinguda amb gols de Baptista i Rondón en el temps afegit

Rondón celebra el gol de l'empat davant el Getafe.

BarcelonaEl Màlaga ha aconseguit en el temps de prolongació (m.94) un empat (2-2) davant un Getafe que ha dilapidat, en una deficient segona meitat, una clara renda de dos gols.

L'empat, tot i ser considerat com un èxit per la manera en què ha arribat, no treu de la delicada situació el Màlaga, que es troba com a fanalet vermell de la classificació, ja que en el seu feu només ha aconseguit dues victòries i, amb la d'avui, dues igualades. El conjunt malagueny ha començat dominant, encara que en la primera arribada del Getafe ha inaugurat el marcador. Una centrada per la dreta de Pedro Ríos, toca en Weligton, la pilota la tracta de frenar Arnau i el seu toc amb la mà dreta colpeja en el cos de Miku, totalment sol, sense marcatge, que aconsegueix el primer gol (minut 8). El Màlaga s'ha descentrat per aquest gran problema que no s'esperava. Els nervis han afluit, la descoordinació entre les línies ha estat total i l'ansietat podia amb els jugadors malaguistes. Estava més a prop el 0-2 que el 1-1 i la sentència ha arribat en el minut 24, en una passada en profunditat de Gavilán que ha deixat a la defensa del Màlaga en evidència i Colunga, a la sortida esbojarrada d'Arnau, li ha elevat el pilota, obtenint un bonic gol, que ha ensorrat per complet als malaguistes, que estaven cada vegada més a prop de Segona Divisió.

El Màlaga ho ha intentat per tots els mitjans, però quan un equip està amb tants problemes, cuer i amb escassa atenció, li és impossible marcar. Baptista i de nou Rondón, han pogut escurçar diferències, però el llançament i la rematada de cap, respectivament, han marxat fora. No obstant això, en l'últim tram del xoc en una jugada personal de Recio ha fet que el defensa Marcano toqués la pilota amb la mà dins l'àrea. Penal que ha transformat Baptista en el minut 79. El públic somiava amb la remuntada davant un adversari reservat i que li va poder costar la victòria. I Rondón a aprofitat, ja en el temps de prolongació, una "deixada" amb el pit de Fernández, i només ha hagut d'empènyer la pilota per portar el goig als aficionats.

2 Màlaga - 2 Getafe

Màlaga: Arnau, Manolo, Weligton, Demichelis, Eliseu; Fernando (Portillo, 46'), Maresca (Fernández, 46'), Recio, Camacho (Sandro Silva, 63'); Baptista i Rondón.

Getafe: Ustari; Torres, Cata Díaz, Marcano, Mané; Boateng, Casquero, Pedro Ríos (Víctor Sánchez, 80'), Gavilán (Parejo, 86'); Colunga i Miku (Albín, 65').

Gols: 0-1, (8') Miku. 0-2, (24') Colunga. 1-2, (79') Baptista (p). 2-2, (94') Rondón.

Àrbitre: Aiza Gámez (Col.legi Valencià). T.G: Recio i Demichelis (Màlaga); Rios i Ustari (Getafe).

Assistència: 25.000 espectadors