REIAL MADRID
Esports Futbol 12/03/2011

José Mourinho, a Radio2: "Anglaterra sempre representarà el futur per a mi"

El tècnic del Reial Madrid ha concedit una entrevista a una ràdio italiana, Radio2, i destaca que a la Sèrie A també va passar per moments difícils

Redacció
2 min

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, assegura que Anglaterra sempre representarà el futur per a ell i que, tot i que la seva experiència a Itàlia va ser "increïble", també va viure dos anys "molt difícils" al capdavant del vestidor de l'Inter de Milà.

En una entrevista que emetrà demà la italiana Radio2, on el seu contingut ha estat en part avançat avui per l'emissora, el tècnic portuguès veu molt difícil que pugui arribar a entrenar algun dia l'etern rival de l'Inter, el Milan, encara que diu que "un professional mai no ha de dir mai". "Anglaterra ha estat per a mi una experiència de tres anys increïble per la manera de viure, pel tipus de futbol, pel respecte, el joc net, la vida social i la tranquil·litat", afirma Mourinho. "Tot em va agradar molt i per això Anglaterra sempre representarà el futur per a mi. Per a quan? No ho sé, però des de la vida social fins al futbol, tot a Anglaterra ha estat fantàstic per a mi", afegeix.

El portuguès assegura que de la seva experiència com a entrenador a Itàlia, que va ser "increïble, perfecta, un somni", es queda amb el "record de la passió per l'Inter i els seus aficionats", ja que prefereix oblidar les coses negatives de dos anys que per a ell van ser "molt difícils", també. "Jugar contra l'Inter a la banqueta del Reial Madrid serà molt difícil per a mi", afirma Mourinho, que explica que vol seguir mantenint el contacte amb el club nerazzurro, amb el qual va guanyar l'última edició de la Lliga de Campions.

El portuguès aborda a més el cas recent d'intent d'agressió que, segons la Cadena Ser espanyola, va patir a l'aeroport de la Corunya (nord-oest d'Espanya) amb un objecte punxant. "No sé si es pot parlar d'atemptat. Només sé que un dels nois de la seguretat que estava a prop meu es va fer mal. Els aficionats busquen el contacte físic, la foto, les encaixades de mà i, de vegades, hi ha frustració en la gent que espera l'equip", afirma el tècnic del Reial Madrid.

stats