PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 23/01/2011

Mou: "No hem parlat de fitxatges. Fins el 31 de gener pot passar alguna cosa, però també pot no passar".

José Mourinho continua barallant-se per la incorporació d'un davanter, però assegura davant els micròfons que no ha parlat amb ningú sobre aquest assumpte

Adrià Soldevila
1 min

BarcelonaEn la roda de premsa postpartit, el tècnic portuguès del Reial Madrid ha reiterat que no hi ha hagut conversa entre ell i Florentino Pérez sobre la incorporació d'un '9'. A la pregunta de si el Reial Madrid fitxarà algú, Mourinho ha respost: "No hem parlat de fitxatges. Fins al 31 de gener pot passar alguna cosa, però també pot no passar".

També ha tingut temps per carregar contra la premsa, quan li han preguntat per les paraules sobre Karim Benzema d'ahir, pregunta que ha contestat secament: "Quan jo dic la veritat, per vosaltres és polèmica".

L'entrenador blanc s'ha mostrat orgullós del seu equip, no pel joc, sinó per la situació en què es troba, i recorda que: "Estem a vuitens de la Champions, a les semifinals de Copa i som segons en un campionat que encara està viu. No hem jugat perquè la gent estigui boja d'alegria. L'equip continua amb les seves limitacions, però guanya i això és el més important".

I, finalment, també ha volgut recordar-se del premi com a millor entrenador de la Serie A 2009-10: "És el trofeu més important per mi, el més important de tots, perquè és el trofeu que donen els jugadors del campionat italià. Quan m'han dit que el 90% dels vots han estat per mi, l'he trobat el trofeu més important que he guanyat en els últims temps".

stats