PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/01/2011

José Mourinho: "Adebayor està per jugar"

En la roda de premsa prèvia al partit davant l'Osasuna, José Mourinho ha destacat la presència de Emmanuel Adebayor a la convocatòria

Redacció
1 min
José Mourinho.

BarcelonaJosé Mourinho ha destacat aquesta tarda que el jugador togolès "és un jugador que m'agrada molt, amb molt capital d'experiència i ho farà bé per nosaltres. Està per jugar".

Pel que fa a l'adaptació a l'equip, tampoc té cap por per la imatge d'Adebayor com a jugador polèmic i ha defensat la honestedat del seu vestuari. "Al grup no tindrà cap mena de problema perque el forma gent honesta i és un grup fàcil, on se sent bé qualsevol jugador que arriba i als que surten se'ls troba a faltar".

També ha tingut temps per parlar de la seva relació amb Valdano, sense voler entrar en polèmiques: "La relació entre Valdano i jo no és important; l'important és guanyar cada partit".

I, com no, no ha pogut faltar l'estripada a la premsa: "Yo salgo a las ruedas de prensa cuando quiero, no cuando vosotros queráis", destacant que "l'altre dia no vaig sortir i van publicar portades motl bones. No sé com es treballa en altre clubs, però aquí, els meus ajudants no hi són només per posar petos i conos, estan per treballar, per millorar, per aprendre i per construïr el seu futur" i va advertir que "les paraules d'un ajudant meu, son les meves paraules. L'entrenador soc jo, però potser la pròxima vegada surt un altre assistent".

stats