PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/04/2011

L'Sporting incendia el Santiago Bernabéu i deixa la lliga a tocar del Barça (0-1 De las Cuevas)

L'exjugador de l'Atlètic de Madrid ha marcat el gol de Sporting de Gijón en el minut 78 de partit i Juan Pablo ha salvat la porteria visitant en diverses ocasions

Adrià Soldevila
Carvalho celebra el gol anul·lat contra l'Sporting.

BarcelonaL'Sporting ha regalat una vida al FC Barcelona, després d'aconseguir una victòria èpica al Santiago Bernabéu, amb un gran gol de Miguel De las Cuevas i un magnífica actuació del porter visitant, Juan Pablo. La lliga queda ara a mans del Barça, que la deixaria pràcticament sentenciada amb una victòria a Vila-real.

El Reial Madrid ha començat fort el partit i ja als 2 minuts ha aconseguit marcar un gol, però l'àrbitre ha anul·lat l'acció entenent que la pilota havia sortit fora del camp abans que Raúl Albiol fes l'assistència per a Ricardo Carvalho. En la mateixa jugada, el lateral de l'Sporting, Canella, ha patit una lesió i ha hagut de ser substituït per José Angel.

A partir de la primera acció, els dos equips han començat un partit avorrit i sense oportunitats clares, fins al minut 40, quan l'Sporting ha posat en perill clar la porteria de Casillas, amb una oportunitat desaprofitada per Nacho Novo, després que Casillas i Carvalho no s'entenguéssin a refusar la pilota. Dos minuts després, la graderia i els jugadors blancs han reclamat penal, després que Lora toqués la pilota amb el seu braç esquerre a l'intentar treure amb el cap una centrada de Di María.

La segona part ha començat amb una clara ocasió d'Emmanuel Adebayor, però el togolès no ha encertat a rematar de xilena i la pilota no ha arribat a la porteria. En el 56, l'argentí Gonzalo Higuaín ha tornat a trepitjar la gespa del Bernabéu tres mesos després de la seva lesió, substituïnt Esteban Granero. L'argentí ha disposat d'una gran ocasió dos minuts després de la seva entrada, però el porter Juan Pablo ha aconseguit refusar el seu xut a còrner, en una de les ocasions més clares del partit.

En el minut 78, Nacho Novo ha fet una gran jugada per l'esquerra i l'ex jugador de l'Atlètic de Madrid, De las Cuevas, ha firmat el primer gol del conjunt visitant. Tres minuts després el Reial Madrid ha creat una claríssima ocasió per empatar, però Juan Pablo en dues ocasions ha aconseguit refusar els remats madridistes. Després de 4 minuts d'afegit i molt patiment, l'àrbitre ha assenyalat el final del partit, donant els tres punts a l'Sporting i donant una gran oportunitat al Barça per situar-se a 8 punts.

0 Reial Madrid - 1 Sporting

Reial Madrid: Casillas; Ramos, Carvalho, Albiol, Arbeloa (Pepe, 70'); Granero (Higuaín, 56'), Lass, Khedira; Ozil, Di María (Canales, 70') i Adebayor.

Sporting: Juan Pablo; Lora, Botía, I.Hernández, Canella (José Angel, 4'); Rivera, Nacho Cases; Novo, De las Cuevas, André Castro; Barral (Sangoy, 75').

Gols: 0-1 (78') De las Cuevas.

Àrbitre: González González (col·legi castellanolleonès). T.G: Sergio Ramos, Albiol i Lass (Reial Madrid); José Ángel i Juan Pablo (Sporting).