PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 27/03/2011

Jorge Valdano ja ha demanat a Florentino que esculli entre Mourinho i ell

El director general del Reial Madrid ha comunicat al seu president la seva intenció d'abandonar el club si Mourinho segueix d'entrenador la propera temporada

Redacció
1 min
Valdano mira fixament Mourinho el dia de la seva presentació.

BarcelonaJorge Valdano, director general del Reial Madrid, s'ha vist menyspreat pel seu president, Florentino Pérez, per haver donat suport des de principi de temporada a les opinions i decisions de l'entrenador sense fer cas dels seus consells i peticions com a home important del conjunt blanc.

Aquesta importància dins el club s'ha vist reduïda fins al mínim protagonisme només fent acte de presència a la zona de premsa després dels partits oficials. Des de l'arribada del portuguès, la relació entre Florentino i Valdano ha canviat. El president avala l'entrenador en tot, des de l'afer amb Manolo Preciado passant per la llista de 13 errors arbitrals i fins a la contractació del davanter que reclamava el tècnic, Emmanuel Adebayor. En les tres situacions, Jorge Valdano pensava tot el contrari que l'entrenador, però no va ser escoltat pels seus superiors.

Des del fitxatge d'Adebayor, Valdano ja no vol viatjar amb la plantilla i l'equip tècnic i prefereix viatjar amb l'avió privat del president per no trobar-se cara a cara amb José Mourinho.

stats