PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/01/2011

Raúl Tamudo marca el quart gol de la temporada, en la victòria de la Reial Societat davant l'Almeria (2-0)

Amb aquesta victòria, els donostiarres se situen en novena posició, sumen 28 punts i estan a només quatre de la zona europea

Els jugadors de la Reial Societat celebren el primer gol d'Ansotegui.

BarcelonaLa Reial Societat ha patit per vèncer per dos a zero a un Almeria que ha sucumbit davant el desplegament de recursos de Raúl Tamudo, autor del segon gol i de l'assistència en el primer gol, en un partit marcat per la pluja. L'Almeria ha entrat amb mordent al partit i als quatre minuts ha gaudit d'una ocasió que ha pogut canviat el signe de la trobada, en un xut ras de Piatti que ha fregat el pal esquerre de Claudio Bravo. L'argentí Pablo Daniel Piatti ha estat un malson per al porter xilè, que ha hagut de treballar durament instants després en una arribada dels visitants rematada, sortint de darrere, pel jugador argentí.

La Reial intentava estirar-se, però no podia descuidar un instant perquè els andalusos van estar disposats després de cada robatori de pilota o fallada dels realistes, com el que va tenir Labaka en el minut 30, que Crusat no va aprofitar en rematar al pal. L'Almeria ha pagat cara la seva falta de definició i gairebé en el temps de descompte de la primera meitat, una magistral assistència de Raúl Tamudo l'ha rematada de cap al fons de la xarxa Ion Ansotegi.

La segona part ha estat condicionada per una impressionant i prolongada tempesta, que ha fet impossible el domini de la pilota, la qual cosa ha generat constants ensopegades i alarma en cada acció que acabava entre els tres pals. El més llest de la classe ha estat Raúl Tamudo, que a poc més de deu minuts per al final, ha resolt un embolic a l'àrea amb un intencionat remat que ha sorprès Diego Alves.

2 Reial Societat - 0 Almeria

Reial Societat: Bravo; Estrada, Ansotegi, Labaka, De la Bella, Rivas, Elustondo, Xabi Prieto, Griezmann (Demidov, min. 78); Zurutuza (Aranburu, min. 84) i Tamudo (Agirretxe, min.88 ).

Almeria: Diego Alves; Marcelo Silva (José Ortiz, min. 81), Carlos García, Michel, Crusat (Goitom, min. 72); Jakobsen, Bernardello, Mo, Piatti, Uche i Ulloa.

Àrbitre: Clos Gómez (col·legi aragonès). T.G: Bravo i Ansotegi (Reial Societat); Jakobsen i Bernardello (Almeria).

Gols: 1-0 (45') Ansotegi. 2-0 (78) Tamudo.

Assistència: 23.500 espectadors.