PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/01/2011

El Sevilla buscarà la primera victòria del 2011, després d'un final d'any a la Lliga per oblidar

El Sevilla, que acumula cinc derrotes consecutives a la Lliga que l'han fet baixar fins a la onzena posició, pretén iniciar l'escalada i tornar a la zona europea

Redacció
2 min

BarcelonaEl conjunt sevillà comptarà amb la presència, després de tres mesos absent, de l'internacional i campió del món Jesús Navas, que s'ha convertit en la gran esperança sevillista per al 2011 després de la caiguda de l'equip des de la seva lesió a principis de temporada. El partit, molt intens i d'enorme rivalitat històrica entre ambdós, calibrarà les opcions i els objectius de sevillistes i pamplonesos a punt d'acabar la primera volta, ja que els locals estan a vuit punts de la Lliga de Campions i els visitants només quatre per sobre del descens. D'aquesta manera, els sevillistes esperen fer valer el factor camp, on només han aconseguit tres victòries aquesta temporada, per superar un Osasuna que únicament ha aconseguit sis victòries i nou empats en els trenta-set duels entre ambdós al Nervión. El tècnic Gregorio Manzano medita compondre un onze amb Jesús Navas i sense els jugadors sud-americans Martín Cáceres i Luis Fabiano, ja que els dos es van incorporar un dia més tard als entrenaments i començarien el partit a la banqueta.

Osasuna s'estrena al 2011 amb un partit compromès a Sevilla, al jugar en contra dels seus números com a visitant i les nombroses i importants baixes a l'equip, que afecten sobretot a la banda esquerra. El conjunt de José Antonio Camacho, que va tancar el 2010 amb 4 punts de marge sobre el descens, no guanya lluny de l'estadi Reyno de Navarra des de fa gairebé un any, des del passat 31 de gener, així que la seva primera sortida del 2011 és un nou repte per als rojillos. Osasuna arriba bastant tocat a aquest primer partit de l'any, ja que acumula fins a sis baixes, cinc d'elles de jugadors habitualment titulars. Els iranians Javad Nekounam i Masoud Shojaei es perden el mes de gener per la Copa d'Àsia i a les baixes per lesió de l'any passat de Walter Pandiani, Javier Camuñas i Roberto López 'Ruper', s'ha sumat durant el Nadal la de l'internacional absolut Nacho Monreal. Les baixes de Monreal, Masoud i Camuñas deixen sense banda esquerra a Camacho, que probablement improvisarà una solució d'urgència amb Oier Sanjurjo al lateral i Damià Abella i Juanfran Torres alternant en el lloc d'interior. L'expedició osasunista, formada pels 17 jugadors disponibles del primer equip, més el del filial Javier Annunziata, s'ha exercitat avui dia d'Any Nou a Tajonar i després de la sessió ha viatjat immediatament a Sevilla en un vol xàrter.

stats