PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/05/2011

Cristiano Ronaldo aconsegueix 4 gols al Pizjuán i evita que el Barça pugui ser campió demà (2-6)

El primer gol ha estat obra de Sergio Ramos, el segon, de Cristiano Ronaldo; el tercer l'ha fet el brasiler Kaká i els altres tres els ha tornat a marcar Ronaldo

Adrià Soldevila
2 min
Els jugadors del Reial Madrid celebren el segon gol, obra de Cristiano Roandlo.

BarcelonaEl Reial Madrid avui té la missió de sumar els tres punts al Sánchez Pizjuán, davant el Sevilla, per evitar que demà al vespre el Barça pugui proclamar-se campió de Lliga al Camp Nou, en el seu partit davant l'Espanyol. Per això, el tècnic portuguès, José Mourinho, ha decidit utilitzar els homes més importants de la seva plantilla per completar l'onze inicial.

El primer quart d'hora s'ha succeït amb un domini clar per part del conjunt blanc i amb alguna ocasió. Cristiano Ronaldo i Benzema han tingut dues ocasions, amb sengles xuts desviats i sense gran perill. En el minut 20, en un còrner llançat per Özil, Sergio Ramos ha rematat de cap , marcant el primer gol del Reial Madrid. En el 30, és a dir, 10 minuts després del primer, Cristiano Ronaldo ha rebut una pilota a l'interior de l'àrea, absolutament sol davant el porter Javi Varas, i no ha perdonat, marcant el segon gol dels blancs a un quart d'hora del descans. Abans del descans, en el 42, Kaká, amb un xut col·locat al pal llarg de la porteria sevillista, ha marcat el tercer gol i pràcticament ha sentenciat el partit.

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica de la primera, amb un Reial Madrid molt ofensiu, buscant el quart gol i no deixant tocar la pilota a l'equip local. Tot i això, el Sevilla ha pogut reduir distàncies, amb un xut fort dés de la frontal de l'àrea de Negredo, que ha batut Casillas als 17 minuts. En el 20, però, Cristiano Ronaldo ha aprofitat un error defensiu dels locals i ha batut Varas amb un xut centrat dés del punt de penal. Amb el Sevilla ja descomposat i amb els seus jugadors sense rumb pel terreny de joc, Cristiano Ronaldo ha acabat la golejada marcant tres gols més, completant un partit perfecte amb 4 gols. Amb aquest marcador d'escàndol, el Sevilla ha aconseguit marcar un altre gol, també obra de Negredo, però ja no ha servit de res i el resultat ha acabat amb el 2-6.

2 Sevilla - 6 Reial Madrid

Sevilla: Varas; Sergio, Fazio, Escudé, Navarro; Diego Capel, Medel, Romaric, Zokora; Negredo i Kanouté.

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Lass Diarra; Özil, Kaká, Cristiano Ronaldo; Benzema.

Àrbitre: Mateu Lahoz (Col·legi valencià)

Gols: 0-1 (20') Sergio Ramos. 0-2 (30') Cristiano Ronaldo. 0-3 (41') Kaká. 1-3 (60') Negredo. 1-4 (65') Cristiano Ronaldo. 1-5 (70') Cristiano Ronaldo. 1-6 (75') Cristiano Ronaldo. 2-6 (83') Negredo.

stats