1a Divisió
Esports Futbol 02/04/2011

Mourinho: "Si avui ens quedem a vuit punts, guanyar a Lliga serà impossible"

José Mourinho creu que ha perdut perquè no tenia els "jugadors creatius" sobre el terreny de joc i ha reconegut que haver perdut avui descarta el Madrid pel títol de Lliga si en unes hores el Barça aconsegueix guanyar al Madrigal

Redacció
1 min
Mourinho fa una ganyota durant el partit contra l'Sporting.

BarcelonaMourinho ha parlat clar, després de la derrota contra l'Sporting de Gijón: "Si avui la distància augmenta de cinc per a vuit punts, podem dir que la Lliga està pràcticament impossible", ha reconegut, recordant que ja havia avisat en la prèvia que aquest era el partit més important.

"Ja sabíem quines eren les nostres limitacions abans del partit", ha explicat, perquè el Reial Madrid tenia moltes baixes i, totes, "de jugadors de creació". "En condicions normals, haguéssim tret un resultat ben diferent" i ha justificat alguns dels canvis durant el partit perquè ha volgut canviar el guió. "Sense els jugadors que ens faltaven, hem hagut de jugar diferent, més directes". El portuguès ha trobat molt a faltar Xabi Alonso i Marcelo, obligant a fer jugar Özil escorat a la banda.

Mourinho creu que l'Sporting, avui, "ha tingut tota la sort del món", mentre que el "Reial Madrid no n'ha tingut".

Per acabar i pensant ja en la Lliga de Campions, el tècnic portuguès ha tornat a dir que ni Cristiano Ronaldo, Marcelo o Benzema estaran disponibles per a l'anada de quarts contra el Tottenham. "Els metges m'han dit que en tenen per dues setmanes i que, com a molt, arriben a Bilbao. Si juguen, serà perquè decidim forçar-los i assumir un risc. Ja ho veurem". A més, Mourinho ha assegurat que "un empat a zero" contra el Tottenham, tenint en compte que faltarà la tornada, "seria un bon resultat".

stats