Futbol
Esports Futbol 09/04/2012

Casillas: "Podem perdre aquesta Lliga"

El porter blanc creu que una ensopegada és possible perquè "matemàticament no s'ha guanyat la Lliga" i perquè el calendari "és molt ràpid"

Ara
1 min
Iker Casillas al Santiago Bernabéu

MadridIker Casillas afirma que és possible que el Reial Madrid perdi la Lliga, per la senzilla raó que "matemàticament encara no s'ha guanyat". "La diferència s'ha reduït, però no ens queda més opció que seguir endavant. El calendari avança molt ràpid, no podem pensar-hi gaire i hem d'oblidar el resultat del València. Ara ja hem de pensar en l'Atlètic de Madrid".

El porter madridista assegura que no n'hi ha prou d'"haver aconseguit un avantatge de deu punts", que el Madrid "mai va dir que la Lliga estigués guanyada" i tampoc creu que sigui convenient parlar dels arbitratges. "Ja ha passat el partit, no volem parlar de polèmiques".

El Reial Madrid s'enfronta aquest dimecres a l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón, en un partit que pot ser clau: "Hem de guanyar per conservar l'avantatge sobre el Barça. Cada partit és vital, és una final. Ara no podem pensar en l'Sporting o el Bayern. Toca el derbi. Serà un partit especial, perquè ells voldran derrotar-nos després de tant de temps sense fer-ho".

stats