Primera Divisió
Esports Futbol 20/02/2011

Un increïble gol del porter Aranzubía al minut 94 li permet al Deportivo empatar a Almeria (1-1)

Un gol del porter en el temps de descompte li ha donat al Deportivo un important empat (1-1) que alleugereix la situació dels gallecs a costa de l'Almeria

Aranzubía celebra el gol.

AlmeriaUn gol del porter Dani Aranzubía en el temps de descompte ha donat al Deportivo un important empat (1-1) que alleugereix la situació dels gallecs a costa de l'Almeria, un rival directe per evitar el descens.

Quatre minuts han sobrat a l'Almeria per mantenir la bona ratxa a casa dels darrers partits en els quals va empatar amb el Reial Madrid i va guanyar l'Osasuna i l'Espanyol.

L'Almeria ha disposat del control de la pilota i s'ha avançat al marcador gràcies a un gol de Piatti (minut 47). Quan semblava que tot estava decidit, ja al minut 94, el porter Aranzubia ha pujat a rematar un córner i ha aconseguit el gol que empatava el partit.

UD Almeria, 1: Diego Alves, Marcelo Silva, Acasiete, Pellerano, Luna; M'Bami, Bernardello; Feghouli (Juanito, m. 60), Piatti (Jakobsen, m. 76), Uche (Fabián Vargas, m. 84), i Ulloa.

Deportivo, 1: Aranzubia, Manuel Pablo, Lopo, Colotto, Morel; Rubén Pérez (Pablo Álvarez, m. 76), Juan Rodríguez; Juan Domínguez (Lassad, m. 59), Antonio Tomás; Riki (Sand, m. 63) i Adrián.

Gols: 1-0, m. 47: Piatti.1-1, m. 94: Aranzubia.

Àrbitre: González González. Groga al local Acasiete i als visitants Lopo i Sand.

Incidències: Uns 10.000 espectadors.