FUTBOL
Esports Futbol 29/11/2011

L'àrbitre Iturralde González anuncia que deixa Twitter per culpa dels "mitjans de contaminació"

El col·legiat, que ha d'arbitrar l'Sporting-Reial Madrid del proper dissabte, va fer un tuit dient que seria "una setmana divertida" i la rèplica de La Sexta ha sigut dir "que escalfava el partit"

Ara
1 min
El Twitter d'Eduardo Iturralde.

BarcelonaL'àrbitre de Primera Divisió Eduardo Iturralde González (@EduIturralde) ha decidit deixar de fer tuits. El col·legiat, que des del 24 de setembre d'aquest any compartia les seves opinions per Twitter, ha anunciat aquest dimarts a la tarda que ja no farà més tuits.

Iturralde González és l'encarregat de xiular aquest dissabte, a les 18 hores, l'Sporting-Reial Madrid, l'últim partit de Lliga del conjunt blanc abans del clàssic contra el Barça. I dilluns, va fer un tuit sobre aquest partit: "Bufff... Quina setmana m'espera de Twitter entre pros, antis, contres i trolls. Al final fins i tot serà divertit". Després d'aquest tuit, La Sexta, en la seva secció d'esports de les notícies, ha comentat que l'àrbitre havia començat a escalfar el partit.

Aquest reportatge que li ha dedicat la cadena no ha agradat a l'àrbitre, que aquest dimarts a la tarda ha fet tres tuits en els quals s'acomiadava d'aquesta xarxa social: "Bona tarda a tots. Després de veure els esports de La Sexta d'avui i de veure el reportatge que fan sobre mi dient que he començat a escalfar el partit des del meu Twitter (paraules textuals), vull donar les gràcies a tots per seguir-me, als que han discrepat amb respecte, als que m'han donat suport, que han estat els que més. A tots, gràcies per haver estat aquí. I dit això, me'n vaig de Twitter perquè els mitjans de contaminació són capaços d'entelar les més innòcues intencions. Gràcies a tots".

stats