Reial Madrid
Esports Futbol 22/09/2012

Mourinho: "Conflictes? No sé de què em parles, aquí no n'hi ha"

El tècnic del Reial Madrid nega cap problema al vestidor, treu importància al fet que Casillas no celebrés el gol de Cristiano contra el City i no dóna pistes sobre si farà jugar Sergio Ramos

Ara
2 min
José Mourinho a la banqueta del Bernabéu en el debut a la Champions

BarcelonaJosé Mourinho ha negat cap problema al seu vestidor. "Conflictes? Quins conflictes? No sé de què em parles, aquí no n'hi ha, d'això", ha assegurat en roda de premsa després de l'últim entrenament de la setmana abans de jugar contra el Rayo Vallecano. Tampoc ha volgut donar importància a la no celebració de Casillas en el 3-2 de Cristiano contra el City en Champions. "Cadascú reacciona com reacciona i no té res a veure amb res", ha sentenciat.

El tècnic portuguès assegura que no li preocupen els onze punts que pugui tenir el Barça d'avantatge si els blaugranes guanyen aquest dissabte al Granada al Camp Nou.

Sobre el partit contra el Rayo Vallecano, l'entrenador blanc reconeix que Vallecas "és dels pitjors estadis per resorgir". "L'any passat ens va costar molt però vam guanyar. No m'espero un partit fàcil", ha recordat, subratllant la motivació que nota en la plantilla rival amb les declaracions que estan fent a la premsa.

Mou ha agitat els seus amb una reflexió irònica: "Quan l'equip no anava bé, era culpa meva. Ara que responen positivament, és pels jugadors. Si ells troben la seva motivació així, continuarem igual", ha comentat.

El tècnic portuguès. no ha volgut donar pistes sobre si farà jugar Sergio Ramos d'inici o no i, a més, ha lloat la parella de centrals que formen Pepe i Varane. "Són ràpids i defensen molt amunt". Desafiador, a més, critica que els periodistes donin tanta importància ara a una suplència puntual de Ramos i no valorin el bon partit del central francèsen Champions. "Per què fa una setmana no parlaveu de la tristesa i frustració de Varane per no jugar? Ara fa un bon partit i ningú parla d'ell", ha afegit.

stats