Futbol
Esports Futbol 06/01/2012

Mourinho: "Pep mereix el premi però espero que el rebi abans que jo. El vaig guanyar el 2010 i encara no el tinc"

El tècnic del Madrid ha assegurat que la nominació de Guardiola com a millor entrenador de club del món "és merescuda" i ha recordat que ell ja ho va ser el 2010. A més, afirma que vol "guanyar la Lliga"

Ara
1 min
José Mourinho en roda de premsa.

BarcelonaJosé Mourinho ha comparegut en roda de premsa abans del partit que dissabte enfrontarà el seu equip contra el Granada. Preguntat pel premi que la IFFHS ha concedit a Guardiola com a millor tècnic del món, ha dit que "el premi a Guardiola és merescut", però espera que "Pep no hagi d'esperar tant per rebre el seu premi com jo, que el vaig guanyar el 2010 i encara no me l'han donat".

Més enllà del tema de Guardiola, el tècnic blanc ha assegurat que desitja que cap jugador de la plantilla marxi, encara que "és possible perquè el mercat encara està obert". En concret, ha explicat que compta amb Kaká "fins al juny i la propera temporada".

A més, Mourinho ha afegit que el títol que més il·lusió li fa és la Lliga. "Tothom vol la Champions, però de vegades es guanya sense merèixer-ho, per detalls, per coses que passen que no haurien d'haver passat, perquè hi ha equips amb lesionats... La Lliga és la competició que guanya qui la mereix de debò, i per això és el títol que més m'agradaria aconseguir".

stats