Reial Madrid
Esports Futbol 15/05/2012

Mourinho: "Messi va marcar 50 gols que no han servit per a res"

El tècnic portuguès torna a reclamar que la Pilota d'Or 2012 "sigui per a Cristiano Ronaldo" i afirma que el seu Reial Madrid entrarà a la història "com el dels 100 punts"

Ara
1 min
José Mourinho, en la roda de premsa prèvia a l'amistós a Kuwait

KuwaitA molts quilòmetres de distància, però José Mourinho no ha perdut ocasió per treure importància als èxits golejadors de Leo Messi també des de Kuwait, on el Reial Madrid jugarà un amistós contra la selecció del país àrab. "Els 50 gols de Messi no han servit per a res, com tampoc van servir els 42 que va fer Cristiano Ronaldo la temporada passada", ha assegurat Mourinho en roda de premsa.

L'entrenador blanc ha aprofitat el comentari per tornar a demanar que els màxims reconeixements individuals del 2012 siguin per al jugador portuguès: "Cristiano no ha pogut guanyar el Pitxitxi, però ha de ser Pilota d'Or". Mourinho ha comentat, també, que el seu Reial Madrid serà recordat "com el dels 100 punts".

"El més important era guanyar el títol –ha explicat–. Però quan ja ho vam aconseguir, l'equip va saber mantenir la motivació alta i anar a buscar les victòries per fer 100 punts. El Madrid ha guanyat 32 lligues, però aquest equip serà recordat pels 100 punts. Això serà molt difícil de superar".

stats