Reial Madrid
Esports Futbol 01/04/2011

Mourinho: "Rosell no va dir res de l'altre món, però si ho dic jo, vaig a la presó"

L'entrenador portuguès creu que és "normal" que Sandro Rosell expressi "la seva opinió i sensació" lliurement, alhora que ha alertat que el partit contra l'Sporting serà determinant per seguir lluitant per la Lliga

Redacció
2 min
José Mourinho.

BarcelonaMourinho no ha volgut entrar a valorar les declaracions de Rosell sobre el 5-0 de la final de Copa. "Si és la seva opinió i la seva sensació, per què no ho pot dir? És normal que ho digui, no va faltar al respecte a ningú". Pel portuguès, "no ha dit res de l'altre món", tot i que, amb ironia, ha matisat que si hagués estat ell qui hagués dit això, "seria a la presó".

Preguntat per si les paraules de Rosell serviran de motivació extra per acabar amb més força la temporada, Mourinho ha assegurat que "potser motiven els jugadors del Barça, però no els del Madrid, perquè ells ja tenen la seva motivació, no necessiten res de fora".

El tècnic blanc ha deixat clar que el partit de l'Sporting és "molt decisiu", perquè si el Madrid no guanya al Bernabéu, pràcticament "diria adéu a la Lliga". "És un partit més important que el Tottenham, perquè l'eliminatòria de Champions és a dos partits i encara tindríem marge de remuntar a Londres. Però no ho és més que la final de Copa, perquè en aquest partit t'ho jugues tot a una carta".

El tècnic del Reial Madrid no podrà comptar amb Marcelo, Cristiano Ronaldo i Benzema per al partit de l'Sporting. "Els metges m'han dit que només els podré tenir per al partit de l'Athletic Club", donant a entendre que tots tres no arribaran al partit de Lliga de Campions. Millors notícies es reben de l'evolució d'Higuaín : "Sovint tenim males notícies, processos de lesions que s'allarguen, però en aquest cas tot ha anat més ràpid i és molt bo ara que vénen els partits més importants de la temporada".

stats