1a divisió
Esports Futbol 14/05/2012

Un jugador del Rayo reconeix que va demanar al Granada que es deixés guanyar

Michu ha reconegut que quan es va assabentar del gol de Falcao va demanar a un dels jugadors granadins que es deixessin guanyar

Ara
1 min
El migcampista del Rayo Vallecano, Michu

BarcelonaEl jugador del Rayo Vallecano Michu ha admès que va oferir pactar als jugadors del Granada perquè els deixessin guanyar i així evitar el descens a Segona Divisió, ja que el Vila-real perdia davant l'Atlètic de Madrid.

Michu ha reconegut aquest dilluns que "en assabentar-me que havia marcat l'Atlètic, l'hi vaig dir a un del Granada, no me'n recordo a qui, i em deia: 'De debò? ¡Jura-m'ho!". En aquell moment, Rayo i Granada empataven sense gols, el Saragossa guanyava a Getafe i el Vila-real perdia a casa amb l'Atlètic de Madrid. En aquesta situació, era el Rayo el que baixava tot i quedar empatat a punts amb el Vila-real.

El gol marcat per Falcao permetia una derrota del Granada. I en els últims minuts, el Rayo va anotar un gol força polèmic per la posició de fora de joc i que tant necessitava per guanyar i salvar la categoria. Al Granada no li va afectar, i finalment va ser el Vila-real el que va baixar. "Algun dia tot sortirà a la llum", va dir el tècnic del Vila-real, Miguel Ángel Lotina.

stats