Reial Madrid
Esports Futbol 08/04/2011

Karanka: "Per respecte a tothom, s'ha de competir fins que tinguem possibilitats matemàtiques"

Aitor Karanka ha fet la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà el Reial Madrid amb l'Athletic Club dissabte a les 18.00 hores i ha assegurat que la seva presència en lloc de la del portuguès, "no té res a veure amb cap campanya", en relació a la polèmica que va obrir 'Marca' ahir

Redacció
1 min
Aitor Karanka ha comparegut davant els mitjans de comunicació. JUAN M. ESPINOSA / EFE

BarcelonaEl segon entrenador del Reial Madrid ha evitat valorar la polèmica que ha obert el diari Marca amb la maneta dels jugadors del Barça en la campanya publicitària d'Assistència Sanitària: "No parlo del que fa la resta", ha dit. I ha afegit que la seva presència davant dels mitjans en lloc de Mourinho, "no té res a veure amb la campanya" i ho ha argumentat amb el fet que ja és la novena ocasió que Karanka compareix en roda de premsa.

El Madrid viatja a Bilbao per jugar contra l'Athletic, que és el partit "més important perquè és el més immediat que tenim". I ha explicat que San Mamés "és un camp molt dur" i que el de dissabte "és un partit d'aquells que es marquen al calendari al principi de temporada, és un clàssic". Karanka ha recordat que tots els jugadors disponibles estan convocats (vint futbolistes) i que això demostra que el Madrid "anirà amb tot a Bilbao".

I és que el Reial Madrid, a través de Karanka, ha assegurat que "competiran fins que hi hagi possibilitats matemàtiques". És "l'obligació d'aquesta institució i, per respecte a tots els equips que es juguen coses, lluitarem fins que les matemàtiques ens ho permetin".

Per acabar, ha deixat anar un missatge amb dard a Barcelona, quan se li ha preguntat sobre si es reservarà Di María per evitar que rebi groga i pugui estar sancionat per jugar contra el Barça. "Ja veurem si juga o no i, si juga, ja veurem com va tot, amb naturalitat. No forçarem res. A aquest club se l'ha sancionat per aquest tema i no com a d'altres".

stats